Traže čak 460 sezonskih radnika svih profila

Autor: Poslovni.hr , 30. siječanj 2019. u 21:59
Radnici su potrebni radi povećanog opsega posla, Foto: Pixsell

Probni rad traje mjesec dana.

Nacionalni park Plitvička jezera raspisao je natječaj za zapošljavanje na određeno vrijeme za ukupno 460 radnika tijekom nadolazeće turističke sezone, a zbog povećanog opsega posla. Rok za podnošenje prijava je 7. veljače.

Probni rad traje mjesec dana, počev od 1.3. do 1.7, najkasnije do 31.10. Najviše se radnika, 268, odnosi na podružnicu hotelijerstvo i ugostiteljstvo, prednjače konobari i kuhari, no na Plitvicama trebaju i sobarice, čistačice, vešarice, perače posuđa, recepcionere, blagajnike, kosce, kuhare za roštilj, čistače u parku, radnike na održavanju staza i mostića… Trebaju i 100 informatora, stjuarda panoramskog vlaka, blagajnike parkinga, pomoćnike zapovjednika ‘mornara’, čuvare parkirališta, vozače autobusa, traktora. Park treba i jednog zapovjednika broda, dok se za rad u marketima i suvernicima te prodaji sladoleda traži 22 ljudi.

U ovom masovnom sezonskom zapošljavanju ima mjesta i za 12 čuvara i jednog referenta zaštite na radu, te 5 pomoćnih radnika, jednog električara i dva tesara u podružnici tehnike i komunalne infrastrukture. Služba ekonomsko-financijskih poslova traži jednog financijskog knjigovođu.

Komentirajte prvi

New Report

Close