Tramvaji ne voze od Maksimirske do Kvatrića i Dubrave

Autor: Agencija VLM , 22. ožujak 2013. u 16:11
Ilustracija (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)

Zbog utakmice se mijenjaju i trase tramvaja i autobusa.

"Kockice" su već od jutra okupirale glavni zagrebački trg. Sve je spremno za nogometni sraz Hrvatske i Srbije u 18 sati na Maksimiru, a utakmica će se pratiti će i na videozidu na Trgu bana Jelačića.

Zbog utakmice se mijenjaju i trase tramvaja i autobusa.  Od 15.45 sati za tramvajski je promet zatvorena Maksimirska cesta od Kvaternikovog trga do Dubrave. Policija javlja kako je od 15.40 sati obustavljen cestovni i tramvajski promet Maksimirskom cestom od Bukovačke do Hondlove. Tramvajski i autobusni promet u zoni stadiona povremeno će se i dalje preusmjeravati, no iz ZET-a ne mogu točno reći kada će to biti. Odluku o preusmjeravanju donijet će u suradnji s policijom.

ZET-ov Centar za nadzor i upravljanje prometom pratit će situaciju na terenu, osobito na linijama koje prometuju užim gradskim središtem i zonom oko maksimirskog stadiona. Utakmica će se, naime, gledati i na videozidu na središnjem gradskom trgu zbog čega je moguće, najavljuju zetovci, da će se promet preusmjeravati s Jelačićeva trga. Zasad nema prekida prometa, ali se stvaraju kolone tramvaja.  U tijeku su i posljednje pripreme, iako utakmica nosi predznak "visokog rizika", vjeruje se da će Zagreb biti dostojan domaćin brojnim navijačima koji će pristići iz cijele Hrvatske.

Stanje u prometu moći će se pratiti i na službenoj internetskoj stranici ZET-a te izravnim tonskim sadržajima koji će se čuti u putničkim prostorima svih vozila, kao i na stajalištima opremljenim informativnim zaslonima. Osim prometnih informacija, putnicima će se javljanjima uživo, prije, za vrijeme i nakon utakmice prenositi navijačka atmosfera sa stadiona i zagrebačkih ulica.

Komentirajte prvi

New Report

Close