Top 10 poslova tjedna: Zapošljavaju Pevec, Rimac automobili, GTV Croatia, Strabag, Kaufland…

Autor: Poslovni.hr , 19. srpanj 2017. u 11:56
Foto: Dalibor Urukalović / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Pevec zapošljava Voditelja veleprodaje u javnom sektoru (m/ž). Kao zaposlenik, preuzet ćete odgovornost za cjelokupan veleprodajni proces dodijeljenom sektoru, a biti ćete i odgovorni za ostvarivanje planskih prihoda službe veleprodaje za dodijeljeni sektor. Od uvjeta se ističe minimalno VŠS, kao i minimalno pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Opširnije pronađite ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. u potrazi je za C# .NET developerima (m/ž) sa radnim mjestom u Zadru. Rad je na razvojnim projektima i održavanje postojećih aplikativnih sustava u produkcijskom okruženju: analizu korisničkih zahtjeva i dizajniranje funkcionalnih specifikacija, testiranje i implementacija rješenja, i sl. Potrebno je poznavanje poslovnih procesa u industrijskim granama, te spremnost za razumijevanje poslovnog konteksta kod implementacije softverskih rješenja. Ovdje ispunite brzu prijavu.

AK Servicing d.o.o. zapošljava Upravitelja portfelja (m/ž). Od kandidata se očekuje najmanje VI. Stupanj ili 1. bolonjski stupanj izobrazbe ekonomskog smjera, te dvije godine radnog iskustva na području naplate ili kreditnog poslovanja. Tvrtka nudi zaposlenje na neodređeno vrijeme, probni rok traje 6 mjeseci. Glavni zadatak je upravljanje portfeljom dospjelih tražbina dužnika, kao i vođenje postupaka naplate. Opširnije potražite ovdje.

Kompanija GTV Croatia raspisala je natječaj za dvije pozicije: Stručnjak u razvoju marketinga (m/ž). Glavna zadaća ovog zanimanja je stjecanje novih klijenata i održavanje dugoročnih odnosa sa njima, a poželjno je da se javi motivirani, samouvjereni i fleksibilni kandidati sa iskustvom. Uz osnovnu plaću, kompanija nudi i proviziju, službeno vozilo, te laptop i mobitel. Opširnije pronađite ovdje.

Strabag zapošljava Specijalista za infrastrukturu mreže i sigurnosti (m/ž). Glavni posao ovog radnog mjesta biti će administracija, dokumentacija i nadzor primijenjenih IT sigurnosnih komponenti, a traži se osoba sa završenim studijem, te vrlo dobrim znanjem informatičke tehnologije. Također, potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika, a njemačkog je prednost. Opširnije potražite ovdje.

Rimac automobili objavili su više natječaja u kojima zapošljavaju: Concept Engineer (m/ž), ME Integrator (m/ž), Power Electronics Expert (m/ž), MobileApp Developer (m/ž), Thermal Engineer (m/ž), Dyno Room Operater (m/ž). Rimac automobili posljednje dvije godine izabrani su među poželjnije poslodavce u Hrvatskoj. Opširnije potražite ovdje.

TATA Consultancy Services objavio je oglas u kojem se traži: "Service Desk Analyst (m/ž)" sa znanjem njemačkog jezika. Zaposlenik će pružati infrastrukturnu i aplikacijsku podršku međunarodnim kupcima, a primarni cilj je upravljanje i prijevod dolaznih pitanja i zahtjeva. Osim izvrsnog znanja engleskog i njemačkog, potrebno je odlično poznavanja sustava Windows i ostalih računalnih razina. Opširnije potražite ovdje.

Hilti zapošljava Računovođu (m/ž) na području Zadra, Šibenika i Splita. Važno je biti na raspolaganju klijentima bilo na terenu ili u uredu, a za prijavu je potrebna sveučilišna diploma, kao i poslovna sposobnost i snažne analitičke vještine. Na ovom radnom mjestu imate također mogućnost razvijanja različitih osobnih vještina. Opširnije potražite ovdje.

Kaufland zapošljava Voditelja administracije – Tehnika (m/ž) na području Jastrebarskog. Na ovome radnom mjestu odgovorni ste za nadzor tehničkih postrojenja te planirate i organizirate inspekciju i održavanje cjelokupne kućne tehnike. U vaše odgovornosti uključen je i nadzor vanjskih servisera i koordinacija servisnih poduzeća te naručivanje i skladištenje rezervnih dijelova za tehnička postrojenja. Opširnije potražite ovdje.

AuroDomus traži Asistenta u računovodstvu (m/ž). U opisu posla ističe se knjiženje ulaznih i izlaznih računa, izvoda, kontrola, nadzor te usklađivanje s poslovnim partnerima. Za prijavu je potrebno SSS/VŠS obrazovanje (ekonomsko/financijski smjer), napredno korištenje MS Office paketa (Word, Excel, Outlook), e-poslovanje, znanje barem jednog stranog jezika u govoru i pismu, te najmanje 3 godine radnog iskustva u sličnim računovodstvenim poslovima. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close