Top 10 poslova tjedna: Zapošljavaju Pevec, Jysk, OTP banka, Pliva, Grand hotel Lav…

Autor: Poslovni.hr , 19. travanj 2016. u 12:32
Foto: Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

GRAND HOTEL LAV d.o.o. objavljuje natječaj za radno mjesto Glavnog šefa računovodstva (m/ž) u Podstrani. Potrebno je minimalno 5 godina na istim ili sličnim poslovima, kao i izvrsno poznavanje računovodstva te računovodstvenih i poreznih propisa. U opisu radnog mjesta izdvaja se izvrsno poznavanje računovodstva te računovodstvenih i poreznih propisa, te sudjelovanje u definiranju financijskih i računovodstvenih politika tvrtke. Opširnije pronađite ovdje.

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Banka za radno mjesto u Zadru traži Projektanta u Odjelu investicija i upravljanja nekretninama (m/ž), Direkcija nabave i investicija, Sektora operativnih poslova. Posao uključuje sudjelovanje u organizaciji i provedbi natječaja za projektiranje i izvođenje radova u poslovnicama, a od uvjeta potrebna je VŠS/ VSS – građevinskog ili arhitektonskog smjera, te posjedovanje vještina za vođenje i nadzor investicijskih projekata. Opširnije potražite ovdje.

Podružnica danskog trgovačkog lanca Jysk je u potrazi za talentiranim Poslovnim partnerom za ljudske resurse (m/ž). Želite li imati važnu ulogu u izgradnji dugoročnog uspjeha kompanije, a u izazovnim situacijama više primjećujete prilike nego prepreke, ispunite ovdje brzu prijavu. Vaša dnevna zadaća je poboljšanje Managementa kompanije u regiji, kao i unaprjeđenje trgovina i zaposlenika. 

Za potrebe  informatičkog tima u Zagrebu, Pevec traži najbolju osobu za poziciju Voditelja službe programske podrške (m/ž). Kao zaposlenik, sudjelovat/vodit ćete informatičke projekte koji se odnose na uvođenje novih ili unapređenje postojećih programskih rješenja, posebice na području sustava izvješćivanja (BI) te razvoja novih digitalnih prodajnih kanala (E-commerce). Za prijavu je potrebno minimalno 2 godine iskustva na sličnim (voditeljskim) pozicijama, kao i završen Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, ili srodni fakultet sa naglašenom tehničkom (IT) komponentom (drugi stupanj, dipl.ing/Mag). Opširnije pogledajte ovdje.

Pliva zapošljava honorarnog suradnika (m/ž) za Rijeku i okolicu. U timu Bezreceptnih proizvoda osoba će između ostalog biti odgovorna za promociju i prodaju proizvoda kroz kontakte s ključnim korisnicima. Od uvjeta se izdvaja VSS ili minimalno 300 ECTS bodova, kao i odlično znanje engleskog jezika. Ukoliko želite raditi u poticajnoj okolini, brzu prijavu ispunite ovdje.

Zbog povećanja opsega posla portal Büro 24/7 otvara javni natječaj za poziciju novinara za sekciju lifestyle/kultura. Ako ste oduvijek sanjali da radite za internacionalni medij, ovo je vaša prilika da nam pošaljete svoj životopis i možda postanete dijelom Büro 24/7 obitelji. Na natječaj se možete prijaviti ako ispunjavate sljedeće uvjete: napredno znanje i korištenje MS Office paketa, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, i dr. U opisu posla izdvaja se kreiranje sadržaja u dogovoru s glavnom urednicom i timom. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Adria Snack Company objavila je natječaj za radno mjesto Direktora kontrolinga (m/ž) koji osigurava pravovremene best practice financijske analize, proces planiranja, izvještavanje, kontrolu troškova, budžetiranje i forecasting. Od vas se očekuje minimalno 3 godine iskustva u vođenju kontrolinga, kao i odlično poznavanje alata i specifičnih CRM baza. Tvrtka nudi rad u dinamičnom, međunarodnom i inovativnom okruženju. Opširnije potražite ovdje.

Djelatnosti društva Kulić i Sperk Revizija d.o.o. su revizija, savjetovanje i računovodstveni poslovi za međunarodne i hrvatske tvrtke, a zbog rasta poslovanja tvrtka raspisuje natječaj za sljedeće zanimanje: Ovlašteni revizor (m/ž) – Zagreb. Radni zadaci uključuju reviziju financijskih izvještaja i druge revizijske usluge, kao i izradu poslovnih analiza. Od kandidata se očekuje minimalno 3-5 godina relevantnog radnog iskustva na poslovima revizije. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Otvorena televizija Zagreb traži Asistenta koordinatora programa (m/ž). Posao uključuje organizaciju, administraciju i vođenje brige o dnevnim/tjednim aktivnostima, kao i komunikaciju s vanjskim klijentima i partnerima tvrtke. Potrebna je SSS sa iskustvom ili VSS, te znanje engleskog jezika. Opširnije potražite ovdje.

Rimac Automobili imaju otvorenih 5 developerskih pozicija; traži se Vehicle User Interface Developer (m/ž), Linux C++ Developer (m/ž), Mobile Application Developer (m/ž), Frontend Web Developer (m/ž), te Backend Web Developer (m/ž). Rok prijave na sve pozicije je 2. svibnja, a opširnije možete potražiti ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close