Tomašić: Nisam rekla da je Hrvatska za Hrvate

Autor: Poslovni.hr/HRT , 16. ožujak 2013. u 16:39
Ruža Tomašić; Photo: Dino Stanin/PIXSELL

I dok je Čuljak podsjetio kako je Milanović svojedobno izvrijeđao HDZ-ova zastupnika Davora Štira, Ruža Tomašić tvrdi kako nije rekla ono što joj Milanović pripisuje.

Izjave predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, u Slavonskom su Brodu komentirali politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak i predsjednica HSP-a doktor Ante Starčević Ruža Tomašić, javlja HRT.

I dok je Čuljak podsjetio kako je Milanović svojedobno izvrijeđao HDZ-ova zastupnika Davora Štira, Ruža Tomašić tvrdi kako nije rekla ono što joj Milanović pripisuje.

"Pa u Hrvatskoj žive hrvatski državljani. Ja mislim da je to prava izjava. A svi drugi koji dođu iz Rumunjske, Bugarske, Austrije su, naravno, ovddje gosti", rekao je Čuljak. "Ne ja nisam rekla da je Hrvatska za Hrvate. Ja sam rekla da oni koji se ne osjećaju građanima Republike Hrvatske, koji ne doživljavaju Hrvatsku kao svoju domovinu, znači da su gosti. I ako ju toliko pljuju onda je možda bolje da ju napuste", izjavila je Tomašić.

Komentari (6)
Pogledajte sve

index
“Kako Pupovac ima petlju postaviti takvo pitanje”

Predsjednica HSP-a Ante Starčević osvrnula se i na izjave Pupovca koji je pitao može li Tomašić s obzirom na izjave biti saborska zastupnica.

“Pupovac ima petlju postaviti takvo pitanje nakon što je imao saborskog zastupnika Stanimirovića koji je bio sa četnicima, koji je prstom pokazivao koga treba odvest na Ovčaru, koji je govorio da je Vukovar sveta srpska zemlja i da je konačno palo posljednje srpsko uporište kad je pala bolnica u Vukovaru!

Dakle, on ima petlje takva pitanja pitati!”, oštro je napala Pupovca Tomašić.

“U Kanadi smo Kanađani na poslu, a doma smo Hrvati”

Tomašić se osvrnula i na svoj život u Kanadi.
“U Kanadi mi smo na poslu Kanađani, kad završi radno vrijeme idemo kući, tada pričamo hrvatski i tada smo Hrvati.

Na poslu radimo za dobrobit Kanade, nismo nikad ništa dobili, a kod nas neke manjine, samo zato što su manjine smatraju da im se treba dodvoravati i davati svašta.

Mogla sam ostati u Kanadi, bilo mi je bolje, ali volim Hrvatsku, vratila sam se za vrijeme rata i imam pravo braniti interese Hrvatske”, poručila je Tomašić.

E Ruža, Ruža. Ja rekla – ja porekla. I još nas praviš budalama. Od ljute pravašice ja sam očekivao dosljednost pa ako treba i poginuti (politički) za svoje ideale. Od heroine do pokajnice put je bio vrlo kratak.

Ma da ekonomija nam je nevjerojatna pa sad se skreće sa teme!fuj kakvi spinovi vladajuće partije i njihovih podrepaša[emo_bijesan][emo_bijesan]

Onda me oči i uši varaju jer sam tu izjavu vidio na tv.

New Report

Close