Todorić u novom vlogu opisao tajni noćni sastanak u Vladi i otkrio tko je ‘jedini bio iskren’

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2018. u 13:11
FOTO: Screenshot/Youtube

Ivica Todorić objavio je novi video na svom kanalu na YouTubeu.

Pod naslovom "Kako je otet Agrokor", Todorić govori o tome kako je politika odigrala glavnu ulogu u cijelom slučaju Agrokora. 

"Prvi moj susret s politikom bio je kad me jedna od velikih svjetskih banaka zvala i kazala da imaju komunikaciju s predsjednikom Sabora, da on perfektno o meni govori. To je bilo uzastopno nekoliko puta i nisam mogao biti bezobrazan ili toliko bahat i da ne odgovorim na pozive predsjednika Sabora, a jednako tako sam svjestan da nisam nikad poznavao njega ni premijera i mislio sam da je red da pokušam, kao najveća hrvatska kompanija, naći se s obojicom i da predstavim Agrokor i da odgovorim na pozive koje sam dobio", rekao je Todorić, dodavši da je ministrica Martina Dalić u svemu bila pripremljena, kao da je znala da je u tijeku, kako je rekao, nacionalizacija Agrokora. 

Opisao je tajni noćni sastanak u Vladi.

"Tamo jedini koji je bio iskren bio je predsjednik Sabora, bio je energičan, iskren i rekao je: 'Todoriću, ti moraš otići'", rekao je Todorić, dodavši da su nakon toga počeli medijski napadi na Agrokor i na njega osobno.

Pogledajte što je još rekao:

Komentari (12)
Pogledajte sve

Preveslali su ga. On se bio uplašio a lešinari su osjetili krv i navalili. Lopuže.

Ivice,
Zadrži pare koje si uzeo samo nam daj imena…..
Tko te i kako dignuo tu gdje si došao, bez politike to nije bilo moguće….
Problem su političari… ti si samo nuspojava!
Ocvi koji su došli nakon tebe su još gori…

Todorić je očigledno bio samo formula po kojoj se je željelo jeftino rasprodati Hrvatsku imovinu , samo godinu dana prije nego što je otvorena afera agrokor , tadašnji premijer zoran milanović ga je oslovio kao najuspješnijim poduzetnikom u hrvata , što reći osim jadni narode

Još od prije i petnaestak godina se znalo da je Agrokor preeenapuhani balon, samo to nije vidjela niti jedna vlada, niti HNB, niti jedan revizor, ti Boga, koliko slijepaca kod nas a ne vodimo dovoljno brige o njima.

New Report

Close