Todorić Plenkoviću: "Sve ti se ruši kao kula od karata"

Foto: Vantagenews.com/PIXSELL Foto: Vantagenews.com/PIXSELL

Da bi ispunio svoj cilj organizirao je paralelne strukture van sustava države.

Osnivač i bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić napisao je novu objavu na svojem portalu koju prenosimo u cijelosti:

"Unatoč lažima, unatoč skrivanju, unatoč aktiviranju državnih institucija kao paravana paralelnim strukturama, korak po korak, dan po dan i došli smo do nalogodavca za pisanje Lex-a. . To je premijer Plenković!

Skrivao se iza Ramljaka, skrivao se iza Dalić, pustio ih je niz vodu da bi spasao sebe, međutim glavni mecena Lex Agrokora i prijatelj glavnih pojedinaca u formiranju strategije otimanja Agrokora je napokon otkriven.

Da bi ispunio svoj cilj organizirao je paralelne strukture van sustava države.

Njegovim nalogom, došlo je do organiziranja paralelne grupe bez kontrole državnog sustava, bez transparentnosti, bez odgovornosti.

Njegovim nalogom došlo je križanja niza sukoba interesa, omogućavanja privilegija, zloupotreba povjerenja, trgovanja informacijama.

Pod njegovim vodstvom i direktivom, dolazi do krađe povjerljivih dokumenata i informacija i zloupotrebe tih informacija.

Njegov prijatelj Šavorić je pisao zakon sa svojim suradnikom Smrčekom. Međutim kako Smrček nije dalje u mail listi, pitamo se tko je davao impute za tekst zakona? Zašto se ubacio roll-up protivno Parmalat zakonu? Zašto se izbacio nadzor suda za davanje roll-up kredita?

Plenkoviću iza tvoga rada ostaje pustoš i ogromna šteta za sve – za dionike Agrokora, za Hrvatsku, za pravni sustav, za građane Hrvatske. U više od 13 mjeseci Plenkovićeve vladavine nad Agrokorom, Agrokor ima 7 milijardi KN manji promet u odnosu na godinu dana ranije. Na silu se želi osigurati da lešinarski fond uzme u Hrvatskoj sada već 1.2 milijarde EUR po osnovu kriminalnoga Roll-up ugovora. Na silu se pokušava privesti kraju korumpirana nagodba. Na silu se pokušavaju uvjeriti ljudi da je nezakonitost u stvari neophodna."

Plenkoviću, to što danas radiš vratit će ti se kao ružan san koji ne prestaje, sve ti se ruši kao kula od karata!

A ti Plenkoviću, pokušavajući spasiti sebe, uvlačiš koga možeš, svoje najbliže suradnike, HDZ, a najpogubnije, čak i institucije hrvatske države u provaliju.

Komentari (3)
 • purCo
  purCo 9:42 23.5.2018.

  slušaj Andrej stariju gospodu, imaju iskustvo

 • beholder
  beholder 15:27 22.5.2018.

  Mogu mu ponuditi svoje savjetničke usluge za sitni honorarćek :)

 • beholder
  beholder 15:26 22.5.2018.

  Ovaj balavi Peruško nema živog pojma kako se vode ovakvi postupci. ne dozvoljavaš da te kritizira onaj koji je do situacije i doveo na prvom mjestu. umjesto da puštaš Todorića u ofanzivu, ti kontinuirano vadiš i plasiraš prljavo rublje protiv obitelji Todorić i to od teškog kriminala npr. gdje su puste milijarde koje je Todorić izvukao iz Agrokora do koje je gaćice Iva kupovala na poslovnu karticu. Ramljak je to donekle znao, a ovaj mali nema pojma.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!