Todorić iz luksuzne četvrti u Londonu preselio u industrijsku zonu

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2018. u 09:34
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Pokušat će na sudu kupiti još vremena i odgodu.

Ivica Todorić ipak se neće svojevoljno vratiti u Hrvatsku prije nego u četvrtak pokuša još jednom odgoditi svoje izručenje iz Engleske.

Kako 24 sata doznaje od upućenih sugovornika u Londonu, iako bi mu svojevoljni povratak barem malo olakšao pravnu situaciju, pokušat će na sudu kupiti još vremena i odgodu.

List također doznaje i da se Todorić preselio iz elitne četvrti Belgravia u kojoj je posljednje živio na periferiji Londona, u veoma neugledan i skromniji kvart u kojemu sjaj centra Londona mjenja industrijska panorama.

Prvi stan u kojem je živio prije Belgravie se također nalazio u elitnoj četvrti Kensington.

Komentari (3)
Pogledajte sve


adaptacija na remetinec.

od kada sam na forumu kritiziram i ukazujem da je todorić elementarna nepogoda za hr ekonomiju međutim, iz kojega razloga je on kandidat za remetinec a Filipec-tehnika, Žderić-konstruktor, Đukan-igh i dalekovod, Stipić-stipić grupa, Mikulić-viadukt, Čović-nexus i konsolidator, dioki, uljanik …i mnogi drugi predsjednici uprava i no priv. i javnih d.d koji su počinili nemjerljive štete zadnjih 20 god. nisu?

ovaj je bar ulagao i iza nega je nešto ostalo što je neosporno, dok su svi ovi drugi ostavili samo štete a sada je todorić glavna vještica koju treba spaliti na lomaći…e nije, oni koji treba “adaptirati” na remetinec, uz zapljenu cjelokupne kriminalno stečene imovine, okupljaju se ili su se okupljali na adesi Trg žrtava fašizma 4 10000 Zagreb OIB: 04150008463. i svi jako dobro znamo njihova imena.

pokreće novi biznis ?
love ima

adaptacija na remetinec.

New Report

Close