Todorić: Ispričavam se svima koji su, zbog političkog progona mene, morali proživjeti ovu sramotnu torturu

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2017. u 21:04
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivica Todorić u srijedu navečer oglasio se na svom blogu nedugo nakon što mu je sudac zagrebačkog Županijskog suda odredio istražni pritvor.

"Političkoj samovolji pravna je država odlukom o odbačaju zahtjeva za određivanje pritvora za Agrokorove managere uhićene u prekjučerašnjoj predstavi stala na kraj. Ispričavam se svim časnim ljudima koji su, zbog političkog progona mene, morali proživjeti ovu sramotnu torturu.

I zbog svih njih neću se prestati boriti za istinu koja će razobličiti ovu montiranu političku kampanju i sve njezine aktere. Uhićenja koja su dogovorena na subotnjem sastanku u kabinetu premijera Plenkovića, a kojem su prisustvovali i ministri Božinović i Dalić te predsjednik Sabora Jandroković, sada su i pravno postala izrugivanje pravnoj državi i iskazivanje političke samovolje i nastavak političkog nasilja kako bi se prikrio vlastiti kriminal koji je donio neustavni Lex Agrokor.

Ovo je neviđeni politički proces, politika premijera Plenkovića donijela je Lex kojim je oduzeto privatno vlasništvo, ta je ista politika ovlastila ministricu Dalić da kreatora Lexa Antu Ramljaka imenuje izvanrednim povjerenikom i izvrši otvorenu pljačku kroz Knighthead fond i njihove pomagače. Ta je ista politika donijela i odluku o posebnom transferu 5 milijuna kuna DORH-u samo za istragu Agrokora pa i time potvrdila da pokreće politički proces, a tim činom ponizila i samo Državno odvjetništvo. Plenkovićeva politika kroz djelovanje ministrice Dalić i njihovih pomagača u Agrokoru Hrvatskoj čine zastrašujuću financijsku, političku i društvenu štetu i za to će morati odgovarati."

Komentari (6)
Pogledajte sve

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwit47HdjvzWAhUHVRQKHYbnAnsQtwIIQDAE&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVTkntg-WYSo&usg=AOvVaw3_ZpJIhEjb8Nfs7FlAQB3p

Ovaj nema niti domoljublja, niti srama. Zivi u kuci koju je oteo zeni koja je nasljednica, uzeo je novce i najavio IPO. Novce od IPO je POTROSIO, zatim.je uzeo 5 milijardi kuna od Rusa i nije vratio 1, 2 milijarde. To je imao namjeru zadrzati, a P R E P U S T I T I Rusima dionice Agrokora.
Sve i Beljr i Vupik i pikvinkovce..jednom rijecju SVE.
Ali nije niti to najveci problem. Najveci je problem kako je do toga moglo doci ?

Todorići su produkt kokošarskog mentaliteta! Čisti dokaz je njegova tzv. “Šuplja bojna” iz tornja……sad svi imaju amneziju!

Jovan# Stvarno ga drobis. Nikakav on nije produkt Tudjmana. Tudjman je od prvog dana mandata do zadnjeg dana zivota svaki dan od 0-24 bio u takvim iskusenjima sa ratnim stanjem,priznanjem RH i svime sto je vezano uz to da sigurno nije imao nikakve planove sa Todoricem ili bilo kojim drugim poduzetnikom. On se prezaduzio,ušla je jaka strana konkurencija (Shwarz grupa-Lidl) i zavrsilo je ovako. Nikakav Hdz ni Tudjman nisu nikoga tjerali da kupi Janu i Ledo sladoled! Smijurija.

New Report

Close