TMF CROATIA d.o.o. novi član Saveza za energetiku Hrvatske

Autor: Croenergo.eu , 11. lipanj 2014. u 13:50
Press foto

TMF Grupa surađuje sa klijentima svih veličina i iz svih sektora, od malih start-up poduzeća do velikih multinacionalnih tvrtki.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

TMF Grupa surađuje sa klijentima svih veličina i iz svih sektora, od malih start-up poduzeća do velikih multinacionalnih tvrtki. TMF Grupa surađuje sa više od 40% S&P 500 i Fortune 500 tvrtki dok je stopa zadržavanja klijenata u razdoblju od 2009-2013 bila viša od 90%.

TMF Grupa nudi usluge koje mogu pomoći tvrtkama svih veličina u segmentima upravljanja ljudskim resursima, obračuna plaća, računovodstva i poreza, korporativnih tajničkih usluga, međunarodnog strukturiranja, upravljanja fondovima te strukturiranog financiranja, neovisno o tome da li tvrtka želi djelovati globalno ili ima potrebu za podrškom u segmentu pojednostavljenja postojećih operacija. 

Ono što TMF Grupu izdvaja od konkurencije je činjenica da se radi o globalnom stručnjaku koji razumije lokalne potrebe. Naši neovisni lokalni stručnjaci razumiju domaće tržište te povezane pravne, financijske i regulatorne zahtjeve. Možemo ponuditi individualnu i prilagođenu uslugu koja je skalabilna u skladu sa poslovnim potrebama. 

Uz pomoć naše svjetske mreže ureda u stopostotnom vlasništvu, možemo pružiti globalno izvješćivanje i jednu kontakt točku za poslovne aktivnosti u više regija. Naša lokalna prisutnost omogućuje tvrtkama da preuzmu agilni pristup i uđu u nova tržišta brže od konkurencije. Mi smo jedina globalna organizacija koja nudi kompletan paket povezanih poslovnih rješenja.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close