Tko spomene ustaše ili partizane – 500 kuna kazne

Autor: Poslovni.hr , 28. svibanj 2016. u 12:57
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Poprilično ga ljute prazne klupe i neučinkovitost rada „predstavnika“ naroda, koji ni na početku novog mandata nisu opravdali povjerenje birača.

'Tko u Saboru uopće spomene ustaše i partizane, treba ga kazniti. Moj prijedlog je 500 kuna kazne za svaku tu riječ izgovorenu na sjednici. I taj novac ćemo donirati potrebitima, kao donacija pučkoj kuhinji ili nekoj od udruga koje se brinu o djeci… Imamo, nažalost, toliko socijalno ugroženih, a mi gubimo vrijeme na saborska prepucavanja',  jednu od ideja kako potaknuti saborske zastupnike na konkretan rad, a ne na uzaludne političke prozivke, predložio je Blaženko Boban, saborski zastupnik i do kraja lipnja gradonačelnik Solina.

Naime, nakon 11 godina i 11 dana mandata kao poteštat najmlađega grada u Hrvatskoj, Boban je odlučio posvetiti se isključivo jednoj funkciji – radu u Saboru, smatrajući kako kvalitetno ne može obavljati obje dužnosti, piše Slobodna Dalmacija.

A i poprilično ga ljute prazne klupe i neučinkovitost rada „predstavnika“ naroda, koji ni na početku novog mandata nisu opravdali povjerenje birača.

No, zato su izuzetno agilni kada se treba "uprazno obračunavati" pred televizijskim kamerama, u jutarnjim terminima zasjedanja Sabora. Popodne, nažalost, nema ni kamera, a ni zastupnika…

Komentari (1)
Pogledajte sve

To je predložio neki tzv. “antifašista” ?
Bilo bi prejeftino – 500 kn kazna.
A koliko bi bila kazna za onog ko bi rekao : Smrt fašizmu bez suđenja ?
A jel bi se smjelo spomenuti Hudu jamu i tražiti sahranu barem živo zazidanih u rudniku žena i djece ?

http://direktno.hr/en/2014/direktnotv/45160/Potresni-dokumentarac-o-Hudoj-jami.htm

New Report

Close