Tko se od poduzetnika našao u Registru branitelja?

Autor: Poslovni.hr , 20. prosinac 2012. u 17:36
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jedan od najpoznatijih hrvatskih gospodarstvenika u borbenom je sektoru upisao 65 dana (MORH).

Jedan od najpoznatijih hrvatskih gospodarstvenika i predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadan Vidošević u borbenom je sektoru upisao 65 dana (MORH). Podataka za vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija nema, odnosno ne postoji nijedan branitelj s traženim podacima. Traženih podataka nema ni za branitelja pod imenom Ivica Mudrinić rođenog 1955. godine kada i predsjednik Uprave Hrvatskog telekoma. Registar prikazuje dvije osobe vezana za Drniš i Split s istim imenom i prezimenom, ali drugih godina rođenja.

Ne postoji niti jedan branitelj ni pod imenom Vladimir Ferdelji, a želja nam je bila provjeriti moguće sudjelovanje predsjednika Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika u ratu. U registru branitelja ne postoji podatak ni za 'kralja nekretnina' Ivana Domagoja Miloševića rođenog 1970. godine.

Ni za Radimira Čačića rođenog 1949. Registar branitelja ne pokazuje nikakve podatke. Prema podacima objavljenima na službenoj stranici IGH Jure Radić, direktor tog Instituta, rođen je u Makarskoj 15. rujna 1953. godine. U Registru je zabilježeno šest osoba s tim imenom i prezimenom, ali nitko s godinom rođenja 1953. godine.

HSLS-ovac Darinko Kosor, koji je prema vlastitom priznanju prvih milijun eura kao privatni poduzetnik zaradio prije 35. godine, zabilježio je prema Registru branitelja 131 dan u borbenom sektoru. 

Komentirajte prvi

New Report

Close