Tjestenina sa sezonskim povrćem kojeg ima u izobilju

Autor: Poslovni.hr , 27. kolovoz 2018. u 09:34
Foto: press

Za sočan umak možete na kraju dodati i malo vode u kojoj se kuhala tjestenina, a dodana Vegeta pikant dat će jelu cjelovit okus.

(za 4 osobe)

300 g tjestenine
4 žlice maslinova ulja
300 g patlidžana
300 g cherry rajčica
1 žličica šećera
2 češnja češnjaka
1 žlica jabučnog octa
1 žličica Vegete pikant 
sol
2 žlice narezanog bosiljka
Za posluživanje: naribani parmezan

1. Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi i ocijedite.
2. Na 2 žlice zagrijanog ulja popecite patlidžane narezane na kockice.
3. U tavi na preostalom zagrijanom ulju kratko popecite rajčice, dodajte šećer, protisnuti češnjak, jabučni ocat, Vegetu pikant, pečene patlidžane i malo posolite.
4. Umiješajte ocijedenu tjesteninu i narezani bosiljak.
5. Još toplo pospite naribanim parmezanom i poslužite.

Savjet: Za sočan umak možete na kraju dodati i malo vode u kojoj se kuhala tjestenina, a dodana Vegeta pikant dat će jelu cjelovit okus.
Vrijeme pripreme: 40 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Komentirajte prvi

New Report

Close