Tim mora biti zdrav i proaktivan

Autor: Ante Pavić , 15. ožujak 2015. u 21:59
Sanja Zdunić, L-Q

Kako bolje voditi.

Najkorisnija osoba ona je koja zna komunicirati s drugima, jedan je od zaključaka Sanje Zdunić iz tvrtke L-Q, Leadership i coaching, koja je držala predavanje o kulturi vođenja timova i ljudi.

Cilj je jasan: izgraditi sretan, zdrav, motiviran, poduzetan i proaktivan tim ljudi. Mnogi, međutim, ne uspiju u tome i zato je potrebno raditi na svojem odnosu prema ljudima i poslu. "Kad sam prvi put postala direktorica, dobila sam sve što ide u paketu: visoke štikle, parking mjesto, vizitke. Dakle, sve ono što traži nezdrav ego", objasnila je Zdunić vlastiti put razvoja od direktorice do stručnjakinje za vođenje, coaching timova i upravljanje projektima.

I sama je priznala: "Radila sam i subotom i nedjeljom jer sam vjerovala da samo ja mogu napraviti posao. Doduše, da nisam pravila tako mnogo pogrešaka, danas ne bih bila barem mrvicu bolja osoba", kazala je pred poduzetnicima koji su došli naučiti kako biti bolji i uspješniji voditelji timova koji od njih neće stvarati poslušnike i nezadovoljnike, nego zadovoljne i motivirane ljude.

Komentirajte prvi

New Report

Close