Tevin Centar financijskih aktivnosti Zagreb seli na novu lokaciju i zapošljava dodatnih 25 djelatnika

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. srpanj 2017. u 13:30
Foto: Thinkstock

Uspješno provedene aktivnosti osnova su za uvođenje novih vrsta usluga kao i povećanje broja zemalja koje će svakodnevnu podršku dobivati od grupe stručnjaka iz Zagreba.

Centar financijskih aktivnosti Zagreb (Shared Service Center Zagreb – 'SSC') koji posluje u okviru PLIVE, članice Teva grupe, prelazi na novu poslovnu lokaciju, nastavlja sa širenjem poslovanja i razmatranjem novih usluga postojećim korisnicima u zemljama Europske unije kao i novima iz Južne Amerike.

Ovaj prvi i za sada najveći centar financijskih usluga u Hrvatskoj osnovan je 2014. godine radi unapređenja kvalitete usluga i učinkovitosti financijskih aktivnosti s ciljem iskorištavanja sinergija i daljnjeg jačanja Tevine konkurentnosti. Centar trenutačno broji 90 zaposlenika koji rade u međunarodnom korporativnom okruženju s naprednim tehnologijama, koje omogućavaju uspješno provođenje postojećih i razmatranje potpuno novih proizvoda radi unapređenja zadovoljstva korisnika. Sukladno planu ovaj je centar do sada objedinio usluge transakcijskih financija svih većih europskih lokacija i podržava velik broj zemalja u Europi, kao što su Njemačka, Španjolska, Italija, Velika Britanija, Švicarska i druge. Proces objedinjavanja EU operacija završava se ovih dana uključivanjem Francuske kao posljednje veće zemlje kojoj će se usluge uskoro pružati iz Zagreba.

Uspješno provedene aktivnosti osnova su za uvođenje novih vrsta usluga kao i povećanje broja zemalja koje će svakodnevnu podršku dobivati od grupe stručnjaka iz Zagreba. U tom smislu značajan iskorak predstavlja početak preuzimanja zemalja Južne Amerike koje uz svoje regulatorne specifičnosti i vremenske zone donose potrebu za zapošljavanjem novih djelatnika. Upravo zbog očekivanog rasta poslovanja u nadolazećem razdoblju Centar se seli na novu lokaciju s kapacitetom od 115 djelatnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close