Taksi Cammeo širio bi se i na Katar

Autor: Darko Bičak , 28. srpanj 2015. u 21:59
Ugovor s tvrtkom Karwa trebao bi biti sklopljen do kraja godine/H. Jelavić/PIXSELL

Za njihov softver Taxi Navigator zainteresiran novi taksi operater.

Taksi kompanija Cammeo u velikoj je ekspanziji koja obuhvaća širenje na tržišta regije, a najnoviji projekt im je Bliski istok.

Uskoro bi, naime, ta tvrtka mogla svoje poslovanje proširiti i na tržište Katara, i to upravo kroz inovativni softverski sustav Taxi Navigator, za koji je interes pokazao tamošnji taksi operater Karwa.  Kako ističu iz samog Cammea, taj je softver među najboljima u svijetu, a razvili su ga informatički stručnjaci u suradnji s menadžmentom i djelatnicima Cammeo grupe. "U razvoj Taxi Navigatora uloženo je mnogo znanja, iskustva i sredstava, a bilo je potrebno više od godinu dana testiranja u realnom okruženju da bi sustav doživio svoju drugu, konačnu verziju spremnu za implementaciju.  

Taxi Navigator koriste franšize Cammea u Hrvatskoj te taksi kompanije u Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji, a kroz proširenje franšizne mreže poslovanja broj regionalnih korisnika višestruko će porasti. Ovaj inovativni proizvod Cammeo grupa je već je ponudila i taksi tvrtkama iz cijelog svijeta. Službeni pregovori o suradnju s Karwom počet će krajem rujna ove godine, a ugovor bi trebao biti sklopljen do kraja godine", kažu u Cammeu.  

Komentirajte prvi

New Report

Close