Tajnik Živog zida podnio ostavku: “Pernar i Sinčić iz banke su podizali novac, nismo znali zašto”

Autor: Poslovni.hr , 04. listopad 2016. u 09:26
Foto: Borna Filić / Pixsell

“Ne može se dogoditi da supredsjednici stranke Pernar i Sinčić idu u banku podizati novac, a mi ne znamo zašto se novac podiže i što se događa jer nitko nikome nije polagao račune.”

Nastavlja se osipanje Živog zida. Iz stranke je otišao i njen tajnik, 52-godišnji umirovljeni natporučnik Hrvatske vojske Ivan Đanić koji je članom Živog zida postao krajem 2014.

U intervjuu za Večernji list, objasnio je između ostalog, koji su razlozi njegove sumnje prema vodećim ljudima Živoga zida:

U početku sam im vjerovao. Ipak, sumnja se produbljavala jer, kako kaže, najgore mu je bilo što se stranka nije razvijala, nisu se razvijale gradske ni županijske organizacije. – A kad je krenula druga kampanja za parlamentarne izbore, uvidio sam da zaista nešto nije u redu. Iz Osijeka je u Zagreb došao Hrvoje Runtić kako bi preuzeo izborni stožer i on se jako angažirao. Neke su mu stvari postale sumnjive, otišao je u Ministarstvo uprave i tamo je vidio krivotvorene potpise na dokumentima lažne skupštine stranke pa je to pokazao i meni. Tada sam zaista počeo sumnjati da nešto duboko ne štima.

Ne može se dogoditi da supredsjednici stranke Pernar i Sinčić idu u banku podizati novac, a mi ne znamo zašto se novac podiže i što se događa jer nitko nikome nije polagao račune. Sve je to privatna priča gdje su članovi stranke iskorišteni za osobne interese nekoliko pojedinaca. Sve je to katastrofa. Sve bi trebalo “resetirati”, sazvati novu skupštinu i krenuti ispočetka. Iz svega sam izašao jer čista obraza želim ići i dalje – zaključuje Đanić koji čeka da DORH istraži što se sve u Živom zidu zapravo događalo. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

pa oni su mali ljudi! bore se za sebe, i svoje bližnje, protiv pravih ljudi.. iliti krivih ljudi. zato ih se tako razvlači po medijima

Tako je bilo i u socijalizmu, šatro borba za malog čovjeka, znamo kako je bilo u stvarnosti i kako je to završilo, isto će biti i sa ovim anarhistima.

lp

Dosljedni svojim marksističkim idejama – socijalističku krađu zagovaraju, krađom se i sami bave te u tome ne vide ništa sporno. Sve je to za opće dobro, jel tako? Čudim se jedino tom tajniku.

dizali su za kupovinu poklona, jer su išli Vladimiri u babinje, ipak je ona jednim udarcem, dva mulca u Sabor ubacila

New Report

Close