Tajne zanata u turizmu i ugostiteljstvu zaposlenici uče od 15 stručnjaka

Autor: Marta Duić , 27. siječanj 2020. u 21:59
Novigradski restoran Loop pretvorit će se edukacijsko središte / PD

Druga sezona starta u veljači.

Aminess hoteli i kampovi u veljači ulaze u drugu sezonu projekta Aminess Gourmet Lab pod vodstvom chefa Davida Skoke, a cilj je educiranje mladih kuhara, konobara, barmena i ostalih članova Aminess gourmet tima.

Novigradski restoran Loop u sklopu Aminess Maravea Camping Resortu pretvorit će se u gastronomsk

 

10 posto

rastao je lani broj polaznika na edukacijama Gourmet laba

o-edukacijsko središte koje će okupiti 15 stručnjaka iz različitih ugostiteljskih područja.

Chef David Skoko kao ambasador projekta objašnjava kako je svaki gost potencijalni ambasador naše gastronomije te regije u kojoj odsjeda stoga je nužno educirati ljude kako bi gosti bili zadovoljni, vratili se ili pak pričali o nama. Program edukacija koje su pripremili uključuje razne teme – od tečaja sommeliera, craft pive i koktela, pripreme plave ribe i sushija, do vještina vođenja i unapređenja prodaje.

 

Iz Aminessa ističu kako su prošle godine svi njihovi zaposlenici odradili obvezne edukacije, a oko 50 posto i dodatne stručne edukacije. Napominju da svake godine unapređuju program edukacije, a u onima unutar gourmet koncepta u 2019. godini imali su povećanje broja polaznika od 10 posto u odnosu na godinu ranije.

“Gourmet scena u Hrvatskoj raste i razvija se iz godine u godinu pa našim djelatnicima želimo omogućiti suradnju s najvećim stručnjacima u području ugostiteljstva kako bi bili najbolji u svome poslu. Osobnim razvitkom te podizanjem razine usluge može se doći do zavidne razine profesionalnosti u ugostiteljstvu i turizmu”, zaključuje Damir Čekić, direktor hrane i pića Aminess hotela i kampova. 

Komentirajte prvi

New Report

Close