Svjetska gastro elita na Istria Gourmet Festivalu

Autor: Marija Crnjak , 15. listopad 2017. u 22:00
Chef Heinz Beck, dobitnik tri Michelinove zvjezdice, jedan je od predavača PD

Najbolje prakse u luksuznom hotelijerstvu i ugostiteljstvu, dobro isprobani recept za uspjeh kroz suradnju hotela top kategorije s restoranima koji nose Michelinove zvjezdice…

Rovinj će 30. listopada postati središte vrhunske gastronomije u kojem će međunarodna “krema” struke predstaviti trendove koji će u vremenu pred nama krojiti svijet ugostiteljstva i turizma. Hotel Lone ugostit će renomirane predavače i chefove koji ondje stižu zahvaljujući Maistri i Turističkoj zajednici Istarske županije, organizatorima trećeg Istria Gourmet Festivala. A organizatori su se uistinu potrudili u Rovinj dovesti najbolje od najboljih – na festival stižu brojni vrhunski chefovi od kojih se neki ponose i s tri Michelinove zvjezdice. Jedan od njih je glavni chef Heinz Beck, prva “violina” restorana La Pergola Rome Cavalieri Waldorf Astoria Hotels&Resortsa, a i Roberto Cerea, glavni chef restorana Da Vittorio u Bergamu. Organizatori ovaj gastronomski festival opisuju kao idealnu priliku da se iz prve ruke promatra rad nekih od najistaknutijih chefova današnjice, ali i da im se izravno postavljaju pitanja prije nego li se kuša njihove delicije. Osim toga, festival će obilovati zanimljivim panel diskusijama i okruglim stolovima.

Neke od tema su, primjerice, najbolje prakse u luksuznom hotelijerstvu i ugostiteljstvu, ili dobro isprobani recept za uspjeh kroz suradnju hotela top kategorije s restoranima koji nose Michelinove zvjezdice. Bit će riječi i o tome kako zadržati vrijedan personal, a svoja iskustva o vođenju renomiranih tvrtki ugostiteljske i hotelijerske branše dat će i sami voditelji i vlasnici kompanija poput, primjerice, Stefanie Hering, vlasnica tvrtke Hering Berlin. 
Istria Gourmet Festival donosi i tri tematske gala večere na kojima su slavni chefovi ujedno i predavači.   

Komentirajte prvi

New Report

Close