Sutra potpis sporazuma o suradnji HOK-CRODUX

Autor: Poslovni.hr , 09. lipanj 2016. u 16:37
Arhivska fotografija: Robert Anić / Pixsell

Hrvatska obrtnička komora putem projekta Zajednička nabava – HOK ZNA nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima potpiše sporazume o suradnji

Potpisivanje Sporazuma o suradnji između Hrvatske obrtničke komore (HOK) i CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o., održati će se u petak, 10. lipnja 2016. u 11.00 sati, u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II, Zagreb.

Ovim sporazumima, koji su dio projekta pogodnosti Hrvatske obrtničke komore Zajednička nabava HOK-ZNA, osiguravaju se povoljniji uvjeti opskrbe naftnim derivatima i plinom za sve članove HOK-a.

Hrvatska obrtnička komora putem projekta Zajednička nabava – HOK ZNA nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima potpiše sporazume o suradnji. Među partnerima HOK-a iz područja opskrbe energentima je i HEP OPSKRBA, koja obrtnicima na području cijele Hrvatske omogućava niže cijene električne energije. Partneri projekta HOK ZNA su, među ostalima, i PEVEC, koji osigurava povoljnije cijene proizvoda iz svog prodajnog asortimana te UNIQA osiguranje, koje za članove HOK-a osigurava posebne uvjete kod sklapanja ugovora o osiguranju imovine, od posljedica nesretnog slučaja, od odgovornosti, putnog osiguranja te dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Namjera je u projekt HOK ZNA u sljedećem razdoblju uključiti nove partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.

Komentirajte prvi

New Report

Close