Supruga ministra Lorencina dobila posao u banci

Autor: Poslovni.hr , 03. travanj 2013. u 15:32
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Novi ministar turizma Darko Lorencin nije ni zagrijao stolicu nakon ostavke i ekspresnog odlaska Veljka Ostojića, a već se i na njega lijepi sumnja je li zloupotrijebio svoj ministarski utjecaj”, piše Večernji list.

"Novi ministar turizma Darko Lorencin nije ni zagrijao stolicu nakon ostavke i ekspresnog odlaska Veljka Ostojića, a već se i na njega lijepi sumnja je li zloupotrijebio svoj ministarski utjecaj", piše Večernji list.

"Prema dojavi našeg čitatelja, koji je umirovljenik Croatia banke, ministar Lorencin u toj je banci u Zagrebu, navodno bez javnog natječaja, zaposlio – svoju suprugu. Odgovor na pitanje ima li u tome istine nije trebalo dugo čekati. Svega sat-dva nakon upita ministar Lorencin se očitovao i potvrdio da njegova supruga uistinu ima novo radno mjesto", piše list.

– Točno je da je moja supruga Daša Crha Lorencin zaposlena u Croatia Banci temeljem javnog natječaja na određeno vrijeme kao zamjena za osobu koja je na rodiljskom dopustu – stoji u pisanom odgovoru ministra turizma Darka Lorencina za Večernji list.

Komentari (12)
Pogledajte sve

u kukuriku koaliciji afere se redaju brže nego zapleti u sulejmanu veličantvenom [emo_ooooo]

Vi ste zločesti!

To je puka slučajnost da mu je baš sada žena dobila posao u CB.

Nema u ovoj vladi loših. Loši su oni desničari, ustaše i primitivci, pravaši i patrioti. U SDP koaliciji je sve po moralu i pravdi.

Toliko o uspješnoj privatnoj tvrtki D. Lorencina.


……
…ah,mlado vino,mlade oči…[emo_namigusa]

stari jarac, duge noći.. [emo_namigusa]

New Report

Close