Provedite dan s onima koji odlučuju o budućnosti hrvatskog turizma i osvojite vrijedne vouchere u brojnim hrvatskim hotelima!

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2015. u 13:49
Foto: PD

Prilikom kupnje kotizacije sudjelujete u nagradnom natječaju!

Cijeli niz značajnih turističkih kapaciteta i dalje je neiskorišten ili u neprihvatljivom stanju, trajanje turističke sezone i dalje je uglavnom svedeno na ljeto, a razvoj turističke infrastrukture na mnogim mjestima nije popraćen razvojem ljudskih potencijala i usluga, koje bi hrvatski turizam kvalitetno pozicionirale i pretvorile u moderan oblik industrije gostoprimstva sa svim granama, oblicima i turističkim proizvodima.

Stoga se otvaraju pitanja – da li je Hrvatska turistička zemlja ili zemlja turizma, da li su ljudi najvažnija infrastruktura turizma, predstavlja li promet nevidljivu ruku turističkog razvoja te kako se zapravo upravlja turističkim doživljajem?

O svemu navedenome saznajte više na konferenciji „Hrvatski turistički kongres“, u organizaciji Poslovnog dnevnika. Konferencija će se održati 28. travnja 2015. godine u Maloj dvorani Lisinski, u Zagrebu. Više u konferenciji saznajte u dokumentu u privitku.

Kupnjom konferencijske kotizacije sudjelujete u nagradnom natječaju! Dovoljno je navesti i kratko argumentirati 3 prijedloga „Kako produžiti hrvatsku ljetnu sezonu?''. 23 najbolja odgovora prema mišljenju glavnog uredništva Poslovnog dnevnika, osvojit će vrijedne nagrade. Fond nagrada sastoji se od 20 vouchera u poznatim hrvatskim hotelima te tri police zdravstvenog osiguranja. U natječaj ulaze svi oni koji pošalju prijedloge, te uplate kotizaciju i pošalju potvrdu o uplati najkasnije do 20. travnja 2015. godine. Dobitnike objavljujemo 25. travnja 2015. godine u tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika te na portalu poslovni.hr.

Hotel Olympia, Vodice – 2 x vikend za dvije osobe
Hoteli Baška – otok Krk – 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Novi spa hotels & resort – 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Hotel Doubletree by Hilton – Zagreb – 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Importanne Resort, Dubrovnik– 1 x dva noćenja za dvije osobe
Hotel Mozart – Opatija– 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Esplanade Zagreb Hotel – jedno noćenje s doručkom uz večeru u restoranu Zinfandel's za dvoje, dobrodošlicu uz čašu pjenušca i VIP tretman u sobi.
Hotel Lone – 2 x dva noćenja za dvije osobe
Laguna Novigrad – vikend za max 5 osoba u Holiday Home Mediterranean Village Camping Park Mareda ili vikend za 2 osobe u Hotelu Maestral (polupansion, piće uz večeru, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i whirlpool, neograničeno korištenje fitness centra)
Bluesun hotels & resorts – 3 x vikend za dvije osobe u hotelu Alan
Bluesun hotels & resorts – Hotel KAJ – 1 x poludnevni spa odmor i ručak ili večera u srcu zagorja za dvije osobe
3 x polica BEST DOCTORS od Croatia zdravstvenog osiguranja

Kako biste se prijavili na konferenciju i sudjelovali u nagradnom natječaju ispunite online prijavni obrazac. U natječaju mogu sudjelovati i svi oni koji su se dosad već prijavili, pod uvjetom da uplate kotizaciju i pošalju potvrdu o uplati do 20. travnja 2015. godine te da, naravno, pošalju svoje prijedloge.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close