Styriji deseti Zlatni indeks

FOTO: PRESS FOTO: PRESS

U zagrebačkom muzeju Mimara u srijedu, 20. ožujka uručena su priznanja Zlatni indeks. Od 2011. godine udruga eStudent dodjeljuje ih poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te svojim sredstvima omogućavaju kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Glavni cilj ovog projekta je poticanje veće prisutnosti kompanija i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja. Prijave kompanija ocjenjuju upravo studenti, zbog čega ova nagrada ima još veći značaj.

Zlatni indeks dodjeljuje se u pet kategorija, ovisno o smjeru ulaganja (prakse, organizacija projekata, ulaganje u postojeće studentske inicijative, stipendije i najbolji imidž), a dodjeljuje se još i posebna nagrada povjerenstva.

Styria Hrvatska dobitnik je Zlatnog indeksa u kategoriji stručne potpore i organiziranja projekata za studente. Ove godine za nagrade je konkuriralo 20 kompanija iz različitih hrvatskih gospodarskih sektora. Dokazujući trajnu posvećenost radu s mladima, Styria je osvojila svoj deseti Zlatni indeks od utemeljenja nagrade.

- Želim se zahvaliti eStudentu , Organizacijskom odboru Zlatnog indeksa i studentskom povjerenstvu što su ponovno nagradili naš trud i ulaganje. Hvala i svim našim studentima koji nam svakodnevno svojim radom pokazuju da se naša ulaganja isplate, ali nas i motiviraju da se trudimo još više. – rekla je Nina Gluhak iz Odjela upravljanja ljudskim potencijalima primajući nagradu u ime Styrije Hrvatska.

Nagrada je to za prepoznati trud u organizaciji i izvođenju projekata namijenjenih studentskoj populaciji, među kojima su svakako najpoznatiji Styria:SCOOL Akademija za studente svih fakulteta s ciljem prenošenja novih stručnih znanja i vještina; Iskustvo zlata vrijedi koji omogućava studentima s invaliditetom obavljanje stručne prakse u poduzećima u Hrvatskoj; Hrvatska pamet Hrvatskoj koji studente potiče da svoje ideje i potencijal usmjere na projekte za gospodarski napredak Hrvatske, a važno je navesti i Novinarsku školicu 24sata koja studentima otvara vrata za profesionalni angažman u vodećoj hrvatskoj medijskoj kući.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve