Strana tvrtka zapošljava na plaću od 8000 kuna neto: Saznajte kako se prijaviti za posao

Autor: Poslovni.hr , 08. ožujak 2018. u 11:55
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Cisco Systems traži osobu za radno mjesto 'pre-sales Systems Engineer' koji će se pridružiti prodajnom timu u Hrvatskoj. Radno mjesto je u gradu Zagrebu, a kandidat koji pretendira na ovo radno mjesto morao bi razumjeti sigurnosne i mrežne tehnologije a prethodno iskustvo u prodaji je poželjno. Ako ste zainteresirani za ovaj posao morate imati želju, strast i energiju za poslom u Ciscu. Svoju prijavu možete pronaći ovdje.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži polaznike za osposobljavanje za kontrolore zračnog prometa i to u nekoliko zračnih luka. U Zagrebu traže 4 polaznika. Split/Brač i Zadar 2 polaznika dok Dubrovnik i Lošinj traže 1 polaznika. Uvjeti za ovaj posao je srednja stručna sprema, godina rođenja od 1990. godine i mlađi, zdravstvena sposobnost. Od kandidata se očekuje sklonost timskom radu, razvijene socijalne i komunikacijske vještine i visoka motivacija za zanimanje kontrolora zračnog prometa. Detalje oko prijave možete pronaći ovdje.

PWC Croatia traži osobu za posao Starijeg konzultanta za Strategiju i Operacije. Osoba će biti dijelom međunarodne mreže, pružajući znanje kroz strategiju i potporu. Radit ćete u timu od 4-5 konzultanata te ćete tako utjecati na strategiju i određivati smjer kojim će klijent ići. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Tvrtka Sapphir nudi dobro plaćen posao u dinamičnom okruženju te ugovor o radu na neodređeno. Trenutno traže ljude na nekoliko radnih mjesta. U potrazi su za Sistemskim inženjerom, Developerima, Developerom / savjetnikom za Sap Hana BI, Savjetnicima, Voditeljem projekata SAP, Prodavačem SAP aplikacija. Ako ste se pronašli u nekim od ovih poslova, detalje pronađite ovdje.

Firma Semmler od 2016. godine nudi usluge najma mobilnih wc kabina u cijeloj Hrvatskoj, a radi širenja poslovanja raspisujemo natječaj za radno mjesto administrator/komercijalist (m/ž). Posao uključuje komunikaciju s kupcima, prezentaciju proizvoda, izrada ponuda, dogovaranje plaćanja i analizu tržišta. Brza prijava.

Profil Inerijeri traže Samostalnog knjigovođu za samostalno vođenje poslovnih knjiga, obračun amortizacije, blagajne i putnih naloga, obračun PDV-a itd. Osoba se prima u stalni radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci. Brza prijava.

Tvrtka Cotra zapošljava komercijalistu u elektro branši s afinitetom u kabelskim poslovima što podrazumijeva prodaju i nabavku kabela i kabelskog pribora, izradu otpremnica faktura i ponuda, kontakt s dobavljačima i slično. Ako želite raditi u ugodnom okruženju sa službenim vozilom po potrebi, prijavite se ovdje.

Manpower za klijenta traži Referenta za obradu reklamacija i ponuda. Osoba će komunicirati i odgovarati na upite korisnika na talijanskom jeziku, obrađivati reklamacije i ponude te ažurirati baze kontakata. Brza prijava.

Korea Business Center traži Prodajnog i Marketinškog promotora. Posao kombinira trgovinu i prodaju za pomoć pri razvoju korjeskih kompanija na području Hrvatske i regije. Mjesečna plaća iznosi otprilike 8000 kuna neto, a opširnije o kvalifikacijama i opisu posla, pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close