Što o prodavanju priče možete naučiti od dugogodišnjeg TV i radijskog novinara

Autor: Poslovni dnevnik , 27. siječanj 2015. u 07:00
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Saša Ćeramilac dugogodišnji je televizijski i radijski novinar i urednik.

Saša Ćeramilac dugogodišnji je televizijski i radijski novinar i urednik. U medijskom poslu je preko 20 godina, a prošao je cijeli put – iza i ispred kamere i mikrofona. Radio je Hrvatskoj radio televiziji, Novoj TV, te na nekoliko zagrebačkih radijskih postaja, a tri godine bio je glavni direktor tvrtke za audio-video produkciju iz čije su radionice izlazili neki od najgledanijih televizijskih formata. 

Dvije sezone bio je voditelj političko-zabavnog talkshowa “U sridu” na Novoj TV. Zadnjih pet godina je na Soundset radijskoj grupi gdje je od početka ove godine imenovan za glavnog izvršnog direktora. Zadužen je za poslovanje tvrtke koja upravlja s devet radijskih postaja u Hrvatskoj i pet radijskih postaja u Bosni i Hercegovini.

Upravo Saša Ćeramilac će vas, zajedno s Elizabetom Penić, nagrađivanom televizijskom novinarkom i urednicom s dugogodišnjom karijerom, podučiti komunikaciji na seminaru Poslovnog dnevnika "Komunikacijske vještine – kako postati inspirativan govornik, 'prodati' priču i unaprijediti poslovanje' 23. veljače u Zagrebu. Naučite kako postati inspirativan govornik,  'prodati' priču i unaprijediti poslovanje, ispunite prijavnicu ovdje!

Komentirajte prvi

New Report

Close