Vidošević o zbivanjima u HGK: Svi smo iznenađeni!

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2013. u 09:44
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

‘Svi smo iznenađeni zbivanjima. Ovo je vrlo neugodna stvar za Hrvatsku gospodarsku komoru’, rekao je Vidošević.

"Svi smo iznenađeni zbivanjima. Ovo je vrlo neugodna stvar za Hrvatsku gospodarsku komoru, rekao je u kratkoj izjavi predsjednik HGK Nadan Vidošević na konferenciji za medije koju je sazvao za 10.00 sati, javlja Večernji list.

Okupljeni novinari upitali su ga kako je moguće da nije znao što se događa, Vidošević je kratko odgovorio: Muž zadnji sazna!

Vidošević je održao konferenciju nakon što je jučer stigla vijest da je zbog sumnje u lopovštinu tešku više od 32 milijuna kuna u istražnom zatvoru u Remetincu završila potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore Zdenka Peternel.

Osim Zdenke Peternel – osobe koja je po svojoj funkciji u Komori desna ruka predsjednika Nadana Vidoševića, pritvoren je i Davor Komerički, koji je osumnjičen da joj je pomogao u izvlačenju novca, dok je treća osoba, koja je bila svojevrsni posrednik između njih dvoje, puštena da se brani sa slobode. 

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentari (15)
Pogledajte sve

Ako je iznenađen onda HGK treba TRENUTNO UKINUTI.

“Svi smo iznenađeni! Nismo ni znali da imamo tolike novce! Da smo barem znali!”

Nemoguće je da Nadan Vidošević- ništa nije znao……..pa , saznat će
se uskoro..

Ajmo po redu: bivša državna revizorica, NO HGK, Lepi, suradnici svi u Remetinec na 30 dana! Pa križaljka i vratiti oteto (Lepi i Krasna Šima imaju i odkuda!) te penaliziranje nerada i štete od istoga! [emo_ljut]

New Report

Close