Stipe Gabrić Jambo ispitan u USKOK-u. Postaje pokajnik?

Autor: Agencija VLM , 09. studeni 2012. u 09:06
Stipe Gabrić Jambo / PXL

USKOK istražuje malverzacije vezane uz kupoprodaju upravne zgrade Razvitka koja je sada u vlasništvu Hrvatske.

Stipe Gabrić Jambo u srijedu je u Zagrebu ispitan u USKOK-u. Metkovski gradonačelnik USKOK-u se sam javio, a u Metkoviću se nagađa da je razlog interes USKOK-a za događanja u Razvitku, u kojem je Jambo bio direktor te je vlasnik mnogih nekretnina koje su nekada bile u vlasništvu propale tvrtke.

Zbog propasti Razvitka protiv Jamba je do sada podneseno bezbroj kaznenih prijava, no protiv njega do sada, koliko je poznato, nije pokrenut ni jedan sudski postupak. Neslužbeno se pak doznaje da bi Jambovo pojavljivanje u USKOK-u moglo značiti da bi nakon što ispriča sve što zna o Razvitku mogao dobiti status pokajnika.

USKOK navodno konkretno zanimaju malverzacije s kupoprodajom upravne zgrade Razvitka u Metkoviću koja je sada u vlasništvu Republike Hrvatske. Hoće li Stipe Gabrić Jambo uistinu biti pokajnik, jučer nije bilo moguće službeno provjeriti, a Jambo o svojim "poslovima" s USKOK-om ne želi govoriti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Toliko o pravdi u HR…
Nemaš građevinsku, plati pa je kupi po povlaštenim cijenama….
Imaš hrpu prijava, budi pokajnik i slobodan si…..
Samo kako se njegovo svjedočenje može koristiti kao istinito jer on od toga dobiva slobodu i njemu je u korist da bude slobodan, tko garantira da će govorit istinu…

New Report

Close