Specijalna klinika Eleonora nudi visokokvalitetne usluge privatnim osobama i osiguravajućim kućama

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 29. rujan 2016. u 12:22
Foto: http://ustanova-eleonora.info/sanitetski-prijevoz-ustanove-eleonore/

Prednost certificiranja je jačanje ugleda tvrtke, smatraju u Bisnodeu, jer tvrtke koje nose ovu znaku dokazuju da su poželjni partneri čime se ujedno stvara i atmosfera povjerenja. Samim time, svakako nije zanemariva činjenica da ih Eleonora posjeduje čak četiri.

Ustanova za zdravstvenu njegu Eleonora, sa sjedištem u Poreču, specijalizirana je za kućnu zdravstvenu njegu bolesnika, fizikalnu terapiju i sanitetski prijevoz. Postoje od 1996. godine i trenutno zapošljavaju 26 ljudi, pri čemu je važno istaknuti da od početka bilježe kontinuirani rast broja zaposlenih te da se u svakoga od njih ulaže kako bi stekli dodatne kompetencije. Većina zaposlenih u Eleonori govori nekoliko svjetskih jezika i pokazuje upravo želju za konstantnim profesionalnim razvojem i usavršavanjem. Kako stoji na njihovim službenim stranicama, Ustanova i njeni zaposlenici sa zadovoljstvom nastoje odgovoriti na svaku medicinsku potrebu onih koji im se obrate. Nude visokokvalitetne usluge privatnim osobama i osiguravajućim kućama koje obavljaju uz pomoć vrhunski opremljenih sanitetskih vozila jer su sigurnost pacijenata postavili na prvo mjesto prioriteta. Djelatnici Ustanove dostupni su 24 sata dnevno i sedam dana u tjednu, spremni u svakom trenutku zaprimiti poziv ili elektroničku poštu na koju odgovor stiže u najkraćem mogućem vremenu, ističu u Eleonori.

Iako je Ustanova do lipnja ove godine uspješno realizirala 12 koncesija sa Istarskom županijom i ugovor sklopljen s HZZO-om, vlasnica Eleonora Pilar kao najveći uspjeh ističe poslove sklopljene sa inozemnim osiguravajućim kućama čija su sjedišta smještena diljem svijeta, pri tome izdvajajući zemlje poput SAD-a, Rusije, Njemačke, Austrije, Češke i brojnih drugih. "Poduzetnička klima u Hrvatskoj dosta je loša jer se u medijskom prostoru uglavnom navode loši poslodavci i loši radnici, iako ima velik broj poduzetnika i dobrih radnika – o njima se gotovo ništa ne piše. Također, u Hrvatskoj velik problem predstavljaju dugotrajna i komplicirana administracija te nepovoljni uvjeti kreditiranja kao i pripadajuće visoke kamate", otkrila je Pilar u razgovoru za Poslovni dnevnik.

Ipak, bez obzira na svekolike tržišne nepovoljne uvjete ova je ustanova nekoliko godina proglašavana poduzetnikom godine, a njihov je uspjeh dodatno ovjenčan i nekolicinom certifikata bonitetne izvrsnosti (2011., 2014., 2015. i 2016. godine) koji im olakšavaju sklapanje novih ugovora i kod posezanja za financijskim alatima poput kredita. Certifikate bonitetne izvrnosti dodjeljuje tvrtka Bisnode onim poduzećima koja su se uspjela dokazati kao odgovorna i kvalitetno vođena te kao jedan od vidova preporuke budućim partnerima. Također, certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta. Prednost certificiranja je jačanje ugleda tvrtke, smatraju u Bisnodeu, jer tvrtke koje nose ovu znaku dokazuju da su poželjni partneri čime se ujedno stvara i atmosfera povjerenja. Samim time, svakako nije zanemariva činjenica da ih Eleonora posjeduje čak četiri.

Kako ističe vlasnica, jedna od misija Ustanove Eleonora konstantno je ulaganje u radnu snagu zbog čega su ukupni rezultati više no zadovoljavajući – efikasno rješavanje radnih zadataka, lojalnost djelatnika, poboljšanje organizacije i radnih uvjeta, osobni rast i razvoj, posvećenost poslu te, na kraju možda i najvažniji rezultat, dobri međuljudski odnosi i komunikacija unutar Ustanove. Uz poštivanje brojnih etičkih i poslovnih kodeksa i normi, u Ustanovi se kontinuirano ulaže i u nova vozila za santitetski prijevoz koja su sasvim u skladu i s načelima energetske učinkovitosti te načelima smanjenja negativnih utjecaja po okoliš. 

Komentirajte prvi

New Report

Close