Španjolci otvorili svoju najveću trgovinu u Hrvatskoj

Autor: Objava za medije , 22. travanj 2014. u 13:28
Press foto

To je već treće proširenje trgovina poznatih brendova u Arena Centru ove godine.

Španjolski modni lanac Mango povećao je broj kvadrata i ponovno otvorio svoju proširenu trgovinu u Arena Centru, koja se sada prostire na više od 730 metara četvornih te je time trgovina u Arena Centru postala najveća u Hrvatskoj, priopćili su. Osim proširenje prostora, Mango je proširio i ponudu te se u sklopu ove trgovine može prvi put naći i Mango Kids kolekcija.

To je već treće proširenje trgovina poznatih brendova u Arena Centru ove godine. U veljači je ponovno otvorena proširena dm trgovina, dok je u ožujku svoja vrata i proširenu ponudu predstavila trgovina popularnog švedskog lanca H&M. Krajem prošle godine Cinestar kina su otvorila prvo 4DX kino u Hrvatskoj čime je Arena Centar postao jedinstvena destinacija za shopping i zabavu u čitavoj Europi.

Arena Centar je prošlu  2013. godinu završio  s 10 postotnim  povećanjem broja posjetitelja, pri čemu se i promet zakupaca povećao za ukupno 8 posto. I u 2014. centar nastavlja pozitivan rast, pa tako u prva dva mjeseca ove godine bilježi rast broja posjetitelja od 5 posto, te rast prometa zakupaca također 5 posto, navode u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close