Smijenjeno četvero voditelja Dnevnika

Autor: Poslovni.hr , 13. ožujak 2016. u 12:56
Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

Smijenjena nije jedino Marta Šimić-Mrzlečki. Od sutra, može se čuti, središnji će Dnevnik voditi samo jedan voditelj.

Jučer je novoimenovana v.d. rukovoditeljica Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša Čakarun smijenila četvero dosadašnjih voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a: Sanju Mikleušević-Pavić, Stipu Alfiera, Đuricu Drobca i Zdravka Klevu, Večernji list neslužbeno doznaje s Prisavlja.

Smijenjena nije jedino Marta Šimić-Mrzlečki. Od sutra, može se čuti, središnji će Dnevnik voditi samo jedan voditelj, pa će ga, izmjenjujući se po danima, voditi: Marta Šimić-Mrzlečki, Branimir Farkaš i Mirjana Posavec. Jučer je, doznaje Večernji list, ukinuto i radno mjesto izvršnog urednika Dnevnika, što je bio Oliver Dražić. Kako nam se neslužbeno govori, smijenjenim voditeljima Dnevnika nisu navedeni nikakvi argumenti za smjenu niti im je rečeno što će od sutra raditi.

K tome, s Prisavlja se moglo čuti i to da se od sutra središnji Dnevnik vraća u nekadašnji termin emitiranja, u 19.30, te bi opet trebao trajati kao nekada – pola sata. No, kada smo zatražili službenu potvrdu svih ovih informacija na Prisavlju, rečeno nam je da je sve navedeno o smjenama u Dnevniku točno, ali su netočne informacije o vraćanju Dnevnika u stari termin, u "pola osam", i njegovom ponovnom trajanju od samo 30 minuta, javlja Večernji.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kad sam čuo da su smijenjeni drug Stipe Alfier & co. , otvaram whisky star deset godina 🙂 Živjeli !

New Report

Close