Slunjski umjesto Radmana na čelu Sense Consultinga

Autor: Poslovni.hr , 28. rujan 2012. u 10:30
Marko Slunjski

Goran Radman je aktivno sudjelovao u razvoju Sense Consultinga od osnutka 2007.

 

Sense Consulting, tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje, provela je promjene u vlasništvu i nadzornim funkcijama tvrtke. Dosadašnji predsjednik i suvlasnik društva Goran Radman, prodao je suvlasnicima svoj udjel i napustio Sense Consulting. Za novog predsjednika Skupštine društva imenovan je suosnivač tvrtke Marko Slunjski, priopćeno je iz Sense Consultinga.  

Goran Radman je aktivno sudjelovao u razvoju Sense Consultinga od osnutka 2007. te je bio njezin suvlasnik od 2010. godine. Goran je značajno doprinjeo strateškom usmjeravanju i upravljanju tvrtkom, izravno je pomogao uspješnom razvoju poslovanja te izrastanju Sense Consultinga u jak međunarodni i hrvatski konzultantski brand, ističe se u priopćenju tvrtke. Financial Times je 2012. naveo Sense Consulting kao najveću tvrtku za poslovno savjetovanje u Hrvatskoj.

Sense Consulting je hrvatska konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu. Specijalizirana je za financijsko-investicijsko savjetovanje, savjetovanje na području upravljanja projektima koji se financiraju iz EU i nacionalnih fondova, jačanje poslovne konkurentnosti te savjetovanje u reformama javnog sektora.  

Komentirajte prvi

New Report

Close