Slavlje u Bandićevom stožeru, stigla i Ostojićeva čestitka

Autor: Poslovni.hr/Hina , 02. lipanj 2013. u 21:34
Jurica Galoic/PIXSELL

Na Bundeku se već čuju i slavljeničke pjesme “za Milana i za Zagreb” među kojima je i pjesma Ive Robića “Golubovi”, “Serbus Zagreb”, “Košulja plava” i druge.

Zagrebački gradonačelnik ponovno je Milan Bandić, prema privremenim, neslužbenim izbornim rezultatima izbora budući da zasad vodi sa 65,53 glasova ispred svog protukandidata Rajka Ostojića sa 32,5 posto koji mu je već čestitao na izbornoj pobjedi.

Ta Ostojićeva čestitka dočekana je s odobravanjem u Bandićevom izbornom stožeru šatoru na Bundeku gdje se očekuje njegov skori dolazak i obraćanje javnosti. Negodovanje je izazvala Ostojićeva tvrdnja da je kampanja bila fer i da bi ponovno postupio isto.

Na Bundeku se već čuju i slavljeničke pjesme "za Milana i za Zagreb" među kojima je i pjesma Ive Robića "Golubovi", "Serbus Zagreb", "Košulja plava" i druge.

Milan Bandić ima i 17 gradskih zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, a ranije je najavio formiranje većine u tom predstavničkom tijelu tako da ga neki mediji u svojim ocjenama već nazivaju "apsolutnim vladarom Zagreba".

Komentirajte prvi

New Report

Close