“Širina šnita kruha nije uzrok neimaštine. U banani smo zbog nesposobnosti političara!”

Autor: Agencija VLM , 29. listopad 2014. u 14:24
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Jučerašnja nepromišljena izjava gđe Sanje Musić Milanović samo je podsjetnik na hrvatsku zbilju u kojoj ne samo da sit gladnu ne vjeruje nego i sumnja u njegovu inteligenciju, napominje danas HURS.

Hrvatska udruga radničkih sindikata (HURS) ogorčena je jučerašnjom izjavom liječnice i premijerove supruge Sanje Musić Milanović. Danas su poslali priopćenje medijima u kojima ističu da širina kruha ''nije uzrok posvemašnje siromaštine''.

– Jučerašnja nepromišljena izjava gđe Sanje Musić Milanović samo je podsjetnik na hrvatsku zbilju u kojoj ne samo da sit gladnu ne vjeruje nego i sumnja u njegovu inteligenciju. Kako drukčije protumačiti izjavu, odnosno, uputu dotične hrvatskim građanima da tanje režu kruh pa će imati novca i za skuplji. Nama se ipak čini da širina šnita kruha kojeg režemo nije uzrok posvemašnje neimaštine. Mi mislimo da smo u banani zbog nesposobnosti političara da organiziraju državu na način koji će gladnima omogućiti da pošteno rade i od toga pošteno žive. Zato, kad smo već kod pekarskog izričaja, draga Sanjo, drugi put ispeci pa reci – poručili su ih HURS-a.

Komentari (4)
Pogledajte sve


Treba smanjiti broj političara koji dobivaju novac iz proračuna za 50%, a gradonačelnici, načelnici bi bili na volonterskoj bazi.

Čitaj, bila bi im čast da ih izaberu gradonačelnikom.


dok je realni sektor zaokupljen poslom, paraziti se razmnožiše i uzimaju sve veći dio iz privrede, gotovo 90 %LUiS je samo sebi svrha, ostalih 10 % ima rezultate i to se vidi na njihovom gospodarstvu

Treba smanjiti broj političara koji dobivaju novac iz proračuna za 50%, a gradonačelnici, načelnici bi bili na volonterskoj bazi.

Čitaj, bila bi im čast da ih izaberu gradonačelnikom.

Antoaneta Milanović:

ako-su-vam-skupi-crni-tartufi-bijele-mozete-ribati-na-sitnije

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ako-su-vam-skupi-crni-tartufi-bijele-mozete-ribati-na-sitnije/780562.aspx

New Report

Close