Goran Radman smijenjen, Kovačić predložen za v.d. ravnatelja HRT-a

Autor: Poslovni.hr/H , 03. ožujak 2016. u 11:44
Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

HDZ-ovac Jasen Mesić na Odboru za informiranje, informatizaciju i medije za v.d. glavnog ravnatelja HRT-a predložio je Sinišu Kovačića.

Saborski Odbor za informiranje, informatizaciju i medije u četvrtak je na sjednici sa sedam glasova za i tri suzdržana glasa predložio Saboru da razriješi glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana, a u tijeku je rasprava o prijedlogu da v. d. glavnog ravnatelja bude HRT-ov urednik i novinar Siniša Kovačić.

Postupak Radmanova razrješenja pokrenuo je Nadzorni odbor HRT-a, koji je kao razlog razrješenja naveo nepoštivanje zaključaka o vođenju odvojenog HRT-ova računovodstva javnih i komercijalnih prihoda.

Na Odboru je u tijeku je rasprava o prijedlogu Jasena Mesića (HDZ) da vršitelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a bude Siniša Kovačić, urednik na HRT-u.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Napokon ! Ali na ovom ne smiju stati već nastaviti dalje , ” deratizaciju ” , po vertikalama , pa neka drug Alfier opet okolo hoda sa flasterom na ustima , kao što je to već znao raditi !

“”Oporbeni zastupnici smatraju da na se na dnevni red ne smije staviti točka o razrješenju glavnog ravnatelja……….””-ovi još misle da su u Jugoslaviji i da ravnatelj mora voditi javnu TV kao JRT,
nakon smjene sve partizanske filmove i emisije o Titu predajte u državni arhiv

New Report

Close