Sestri glavnog državnog odvjetnika podstanarka okupirala stan: ‘Ni policija joj ništa ne može’

Autor: Poslovni.hr , 19. studeni 2018. u 09:54
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Na pripremnom ročištu Beganović se nije pojavila jer joj nije uručen sudski poziv.

Sestri glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića podstanarka je okupirala stan zbog čega je podnijela tužbu za smetanje posjeda. 

"Iako sam joj otkazala ugovor o najmu stana 27. kolovoza ove godine, Jasna Beganović promijenila je bravu na ulaznim vratima uz oštećenje štoka vrata te se na zvuk zvona nije odazvala. Pozvala sam policiju, ali se niti njima na poziv i zvonjavu nitko nije odazvao. Kasnije sam obaviještena da je ona provalila u stan te da je promijenila bravu na ulaznim vratima", rekla je u petak na pripremnom ročištu Maja Prgomet, piše Jutarnji list

Na pripremnom ročištu Beganović se nije pojavila jer joj nije uručen sudski poziv. Jutarnji list dobio je Beganović na mobitel te nam je rekla da poručimo Maji Prgomet da će se “vidjeti na sudu”. U tužbi koju je Prgomet podnijela navodi kako je “vlasnik i samostalni posjednik stana u Zagrebu” te da “ima samo taj stan i da ga želi urediti za život pa sad trpi nenadoknadivu štetu”. Riječ je o stanu koji se sastoji od sobe, kupaonice s WC-om te kuhinje s blagovaonicom, i to ukupne površine od 36,09 četvornih metara”.

"Sa sinom živim u očevoj kući, samohrana sam majka te radim kao računovođa i to je jedini stan koji posjedujem, a Beganović ne samo da je promijenila bravu na vratima, već je skinula moja i stavila protuprovalna", rekla je Prgomet dodajući da podstanarka od režija plaća samo struju te da ostali računi dolaze njoj na naplatu.

"Uvjerena sam da nisam izoliran slučaj, ali sada vidim da zakoni zapravo nedovoljno štite vlasnike. Trebalo bi nešto promijeniti", rekla je Prgomet, piše Jutarnji list

Komentirajte prvi

New Report

Close