VIDEO: SDP-ovac Petrovu usred izjave dobacio: ‘Lažeš Božo, lažeš…’

Autor: Poslovni.hr , 28. prosinac 2015. u 11:40
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Čelnik Mosta Božo Petrov kazao je da trenutno nisu razgovarali o potpredsjednicima Sabora, ali smatra da će Most imati svog kandidata za to mjesto.

Na sastanku Domoljubne koalicije i Mosta prije konstituirajuće sjednice Sabora partneri su se dogovorili da će za predsjednika Sabora podržati Željka Reinera (HDZ), piše 24sata.

Čelnik Mosta Božo Petrov kazao je da trenutno nisu razgovarali o potpredsjednicima Sabora, ali smatra da će Most imati svog kandidata za to mjesto. Na pitanje ide li on u Banske dvore, Petrov je poručio da će se o tome razgovarati kad se bude formirala Vlada. 

'Što se tiče ambicija mislim da je svim ljudima jasno da se Most nije nikad trgao za fotelje. I sada kad smo prepustili mjesto premijera mislim da je to dovoljan pokazatelj da je nama stalo do promjena, ne do pozicija. O pozicijama ćemo naknadno s mandatarom kada se Most i Domoljubna koalicija usuglase oko ključnih točaka koje se trebaju provesti iduće četiri godine, tek nakon toga idu pozicije', rekao je Petrov.

Na pitanje zašto izbjegava tu funkciju odnosno boji li se odgovornosti čelnik Mosta je odgovorio: 

– Ne, govorili su mi u početku da izbjegavam parlamentarnu razinu pa da izbjegavam premijera pa da izbjegavam potpredsjednika Vlade, a zapravo ne izbjegavam nego želimo da se prvo definiraju one stvari koje su nam bitne, a nakon toga se može govoriti o bilo kakvim funkcijama – ustvrdio je Petrov, a tijekom izjave SDP-ov Ivan Klarin u prolazu mu je dobacio "Lažeš Božo, lažeš". 

Komentari (4)
Pogledajte sve

SDP-ejac koji je nasljednik partije, koja je sve postigla lažima, prevarama, ubijanjem i otimanjem, usudi se svašta izustiti pod krinkom demokracije


Ne, Božo mora dići dva prsta , ako želi riječ u krugu HDZ ovaca..

A ti moraš dići tri prsta kad si u krugu svojih Sdp- ovaca !

Ne, Božo mora dići dva prsta , ako želi riječ u krugu HDZ ovaca..

New Report

Close