SDP-ova zastupnica: Novac ću dati Vukovarcima u potrebi

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2016. u 16:20
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Predložit će inicijativu gradonačelniku Vukovara da stipendira najmanje jednog studenta ili studenticu

Biljana Gaća, SDP-ova zastupnica koja je na nekoliko sati u Saboru zamijenila minstra Predraga Matića zbog čega ima pravo primiti i do 145.000 kuna jer joj po zakonu pripada šest punih saborskih plaća (od oko 16.000 kn) i još šest mjeseci pola plaće, oglasila se na Facebooku nakon što je potvrdila da će uzeti novac na koji po zakonu ima pravo. Kako navodi, dala je izjavu za medije, i sve što je rekla pojašnjava i na društvenoj mreži.

Predložit će inicijativu gradonačelniku Vukovara da stipendira najmanje jednog studenta ili studenticu jer iz vlastitog isksutva zna što znači stipendija mladima u Vukovaru. Drugi dio novca namjerava donirati Socijalnoj samoposluzi u Vukovaru ili Sigurnoj kući, piše Večernji list.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nisam imala namjeru potencirati ovu priču, ali zasad su me kontaktirali sljedeći mediji: RTL, NOVA TV, HTV i Jutarnji…

Posted by Biljana Gaća on 18. siječnja 2016

Komentari (1)
Pogledajte sve

Milanovićeva SDP-ova Kukuriku poštenjakinja , za jedan sat rada u Saboru dobit će 145.000 kuna.

Takvu psinu mogao je izmisliti samo neki pokvarenjak iz SDP-a.

New Report

Close