Zanima vas što je aktualno u svijetu energetike? Saznajte sve na jednom mjestu!

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2014. u 09:56
Konferencije

Prijavite se na dvije konferencije, educirajte se i ostvarite popust.

Razvoj i liberalizacija tržišta energije najvažniji je makroekonomski trend koji se dogodio u Hrvatskoj u posljednjih godinu dana: tržište električne energije doživjelo je punu liberalizaciju koja je, nakon industrijskih potrošača, zahvatila i tržište kućanstava. Alternativni opskrbljivači količinski danas drže više od 10 posto domaćeg tržišta električne energije, dok s druge strane domaći potrošači trenutno u formi vrlo niskih cijena struje uživaju plodove rastuće konkurencije.

Konferencija Energy Market Forum će uz nastup uglednih stranih eksperata postati ključno mjesto za široku raspravu o napretku i izazovima procesa liberalizacije tržišta energije u cijeloj jugoistočnoj Europi.

28. listopada 2014.  u maloj dvorani KC Lisinski, najvažniji će domaći tržišni igrači, neovisni profesionalci i ugledni strani eksperti raspravljati o problemima hrvatskog energetskog tržišta i mogućim rješenjima tih problema.

Efikasno upravljanje potrošnjom energije jedan je od najvećih izazova Europske unije. Radi se o golemoj zadaći čije će ispunjenje zahtijevati paradigmatske promjene u stilu života građana Europe, kao i u načinu poslovanja poduzeća i politikama samih zemalja. Ni Hrvatska neće moći izbjeći te promjene, no s obzirom na izazovno makroekonomsko stanje u kojem se zemlja nalazi, energetsku učinkovitost u Hrvatskoj treba shvatiti šire – kao jedan od ozbiljnih generatora budućeg gospodarskog rasta te sredstvo zapošljavanja.

Dan nakon konferencije Energy Market Forum, Poslovni dnevnik organizira jednodnevnu stručnu konferenciju Energetska učinkovitost  29. listopada u maloj dvorani Koncertne dvorane Lisinski u Zagrebu. Konferencija je godišnji pregled najuspješnijih projekata realiziranih u sektoru, prezentacije poticajnih mogućnosti i projekata nadležnih državnih institucija, kao i jedinstvena prilika za okupljanje i javnu diskusiju svih bitnih sudionika sektora , od predstavnika državnih poduzeća, čelnika lokalne samouprave, proizvođača opreme do državnih institucija.

Nudimo posebne pogodnosti za skupne prijave kao i popuste za ranije prijave. Osigurajte svoje mjesto na konferencijama i naučite sve o efikasnom upravljanju energijom.

Cijena kotizacije za skupne prijave za Energy Market Forum i Energetsku učinkovitost do 5.listopada 2014. biti će 780,00 KN + PDV.

Prijavite se već danas i osigurajte mjesto na konferencijama!

Više o konferenciji i cijenama konferencije Energy market forum saznajte ovdje.

Više o konferenciji i cijenama konferencije Energetska učinkovitost saznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close