S7 Airlines uvodi izravne letove iz Hrvatske do Sankt Peterburga

Autor: Poslovni.hr , 27. veljača 2018. u 10:13
Foto: Thinkstock

Letovi kreću u 10:10 i stižu u zračnu luku Pulkovo u 14:20 po lokalnom vremenu.

S7 Airlines, član globalnog zrakoplovnog saveza oneworld®, najavljuje otvaranje novih izravnih letova od Pule do Sankt Peterburgu od 27. svibnja 2018. godine.

Od Pule do St. Petersburga bit će moguće letjeti jednom tjedno – nedjeljom. Letovi kreću iz Pule u 10:10 i stižu u zračnu luku Pulkovo u 14:20 po lokalnom vremenu. Povratni letovi kretat će u 07:05 i stizati u Zračnu luku Pula u 09:15. Letovi do Moskve prometovati će se modernim i udobnim zrakoplovima Airbus A319.

«S7 Airlines uvijek nudi svojim putnicima nove mogućnosti za udobna putovanja. Putnici iz Pule sada mogu rezervirati let do Sankt Peterburg, odakle će moći putovati u druge gradove unutar ponude ruta S7 Airlinesa. Putnici iz Sankt Peterburga uživat će u izravnim letovima prema Puli, pogodnim kako za odmor na plaži, tako i za one koji preferiraju putovanje namijenjeno posebnim izletima i aktivnim zabavama ", izjavio je Igor Veretennikov, glavni komercijalni direktor S7 Grupacije.

Zrakoplovne karte se već sada mogu kupiti na www.s7.ru putem iPhone aplikacije ili aplikacije za Android te u bilo kojem S7 prodajnom uredu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close