Roditeljima kazna od 100 kn ako se ispred vrtića parkiraju dulje od 15 minuta

Autor: Poslovni.hr , 18. prosinac 2012. u 12:00
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

Bandić od zastupnika traži i dopuštenje da autonomno odlučuje o cijenama parkiranja u javnim garažama.

Prijedlog da se snizi cijena parkiranja u 1. i 2. zoni sa 10 na 8 i sa 5 na 4 kune, gradonačelnik Milan Bandić ponovno je poslao u Gradsku skupštinu, piše Večernji list.

Bandić od zastupnika traži i dopuštenje da autonomno odlučuje o cijenama parkiranja u javnim garažama, koje želi odmah smanjiti, pa bi umjesto tisuću kuna mjesečna karta stajala 500 kuna. Zbog malog broja posebno označenih mjesta i invalidima nudi pogodnost da se dva sata besplatno parkiraju bilo gdje.

Osim toga, roditeljima koji se parkiraju ispred vrtića, naplatila bi se kazna od 100 kuna ako prekorače dopuštenih 15 minuta parkiranja, piše Večernji list.

Komentari (2)
Pogledajte sve

No, konačno ste se počeli razgovarati o svakodnevnim , običnim brigama, koje
oslikavaju cijelu apsurdnost ekonomske krize i degutantnog društva ……..!

Vlasnike vrtića / Gradove i Općine/ muči , kako će isplatiti plaće, a ne
to što djeca jedu pekmez i margarin- tri dana u tjednu.
Prokurist, uzmi neku batinu sa sobom…pa kad dijete zapili, a tebi istekne vrijeme za parking, objasni djetetu, što ga čeka , ako se ne urazumi……

Bandiću, a tko će roditeljima i djeci nadoknaditi i na koji način što djeca DV Petar Pan ne znaju imena svojih teta jer ih svaki DAN “čuva” – ne ODGAJA nego čuva nova teta??? Kada mislite napraviti kontrolu rada i zadovoljstva roditelja u Dječjim vrtićima ili oni postoje proforme radi?

New Report

Close