RIZ Odašiljači: Dojavama o bombama žele nas uplašiti

Autor: Agencija VLM , 31. listopad 2012. u 11:24
PXL

Zbog jutrošnje dojave o bombi u krugu tvornice RIZ Odašiljači, policija je pretražila cijelo područje, a radnici evakuirani. Iz redova sindikata poručuju da je na snazi psihološki rat.

Zbog jutrošnje dojave o bombi u krugu tvornice RIZ Odašiljači koju je u 9 sati zaprimila radnica na centrali tvornice, policija je pretražila cijelo područje, a svi zaposlenici koji su se u trenutku dojave našli u RIZ Odašiljačima, evakuirani su iz poslovnih prostora. Iz redova sindikata poručuju da je na snazi psihološki rat kojemu je nakon izbora novih članova Uprave, te povratka svih radnika u pogone, destabilizacija tvornice.

– Policija je do 11 sati obavljala pregled svih prostora tvornice, no jasno je da je riječ o lažnoj dojavi. U našim redovima postoje svojevrsni neprijatelji kojima je cilj da ne krenu poslovni planovi, da nova Uprava koja je izabrana ne uspije, a vraćeni radnici na posao koji su bili suspendirani ne ostanu u tvornici, ocijenila je sindikalna povjerenica RIZ Odašiljača Marina Glokević.

Iz sindikata poručuju kako ih ovakva podmetanja neće uplašiti te da će dati potporu za uspješan rad tvornice i redovite isporuke svim poslovnim subjektima s kojima RIZ Odašiljači posluju.

Komentirajte prvi

New Report

Close