Rimac Automobili dobili novog izvršnog direktora koji dolazi iz prestižne kompanije

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Njegovi dosadašnji rezultati pokazuju jake voditeljske vještine, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog časnika, pojašnjavaju iz Rimac Automobila.

Novi izvršni direktor Rimac Automobila postaje Tim Richardson. Kako ističu u Rimac Automobilima on kombinira dugogodišnje iskustvo te se već preselio u Hrvatsku i spreman je pomoći tvrtki da nastavi pružati sjajne rezultate.

Richardson u Rimac Automobile dolazi iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov "Transmission Systems Business" u Europi kao potpredsjednik i generalni direktor, vodeći uspješne inicijative za obnovu portfelja proizvoda i poboljšanje profitabilnosti. Njegovi dosadašnji rezultati pokazuju jake voditeljske vještine, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog časnika, pojašnjavaju iz Rimac Automobila.

"Naš tempo rasta donosi mnoge izazove. Tim je uspješan izvršni direktor u automobilskoj industriji s 20 godina iskustva u vođenju velikih operativnih organizacija. On nam se pridružuje u ključnom trenutku, kada se između ostalog trudimo strukturirati tvrtku", rekao je Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor.

"Uvjereni smo da ga je Timovo prethodno iskustvo pripremilo da se uhvati u koštac s izazovima ovdje i da će biti izvrstan dodatak timu Rimac Automobila", zaključuje Rimac.

“Impresioniran sam energijom i spremnošću tima da uspije, kao i naravno moram istaknuti da se divim tehnologiji na kojoj se radi i razvija. Motiviran sam pridružiti se Rimac Automobilima u ovom uzbudljivom trenutku za kompaniju kada tvrtka nastoji razviti nove proizvode i tehnologije“, ističe Richardson.

Komentari (5)
 • veki1
  veki1 20:23 12.2.2019.

  Da nema prodavača magle Poslovni dnevnik ne bi imao o kome pisati.

 • zez1
  zez1 19:46 12.2.2019.

  Očekujem zaokret u poslovanju i izgradnju prvog broda tipa SUPRAMAX na električnu struju.
  Punio bi se na utičnicu koja se puni preko priručne vjetroelektrane na brodu kao i solara nab krmi.
  Utičnica je bez žica i pali se na fajrcek.

 • A7ibaba
  A7ibaba 18:28 12.2.2019.

  Nece pomoci ni da postavite Houdinija za predsjednika. Prodaja magle je kompliciran biznis

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve