Riječkim nogometašima turneje će sređivati Uniline

Autor: Saša Paparella , 22. kolovoz 2018. u 22:00
Žgomba, Mišković i Salković potpisali ugovor

Vodeći domaći turoperator odsad zadužen za organizaciju klupskih putovanja za igrače i navijače HNK Rijeka.

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Uniline, vodeći hrvatski turoperator, u prostorijama HNK Rijeke na Rujevici u srijedu su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji.

Potpisivanju su nazočili Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke, Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea i Sajto Salković, prokurist Unilinea.

Time Uniline postaje  strateški poslovni partner i službena putnička agencija HNK Rijeke, zadužena za organizaciju klupskih putovanja i smještaja na domaćim i europskim gostovanjima za igrače i navijače.

"Poslovnom suradnjom s HNK Rijekom turistička kompanija Uniline nastavlja s razvojem segmenta sportskog turizma te će i daljnje aktivnosti biti usmjerene na to da igračima i cijelom timu NK Rijeke budemo što kvalitetnija potpora. Ovime Uniline zajedno s HNK Rijekom čini i korak dalje u promoviranju Hrvatske kao sportsko – turističke destinacije u okviru projekta Sportska destinacija Hrvatska", navode u Unileveru, tvrtki iz Pule koja ima svoje poslovnice diljem Hrvatske, a urede u BiH, Sloveniji, Srbiji, Kini i Južnoj Koreji. 

Iz Unilevera nismo uspjeli doznati kolika je vrijednost potpisanog ugovora. Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke, dodao je kako se nada da će "vezivanje brendova polučiti sinergijski učinak za obje organizacije.  Prvi vidljivi učinci će biti u integriranim organizacijama naših putovanja, a vjerujemo da će se buduća suradnja i partnerstvo produbiti i na ostale razine. Također sam uvjeren da će od svega koristi imati i navijači Rijeke". 

Komentirajte prvi

New Report

Close