Rhea nastavlja poslovanje pod imenom A2B Express Logistika

Autor: Darko Bičak , 08. rujan 2014. u 22:00
Josip Krznarić, direktor i vlasnik Rheae i A2B Ekspres Logistike

Nova tvrtka će preuzeti sve obveze s klijentima dogovorene za vrijeme suradnje s globalnim kurirskim divom.

Zagrebačka tvrtka Rhea s početkom rujna je počela pružati usluge ekspresne dostave pošiljaka pod brandom A2B Express Logistika čime je završila njihova višegodišnja suradnja s tvrtkom Federal Express (FedEx) u Hrvatskoj.

Kako pojašnjava Josip Krznarić, vlasnik i direktor Rheae i A2B Express Logistike, da svi prije dogovoreni uvjeti poslovanja za njihove klijente ostaju potpuno jednaki dok se istodobno nudi veći broj usluga, odnosno povoljnija rješenja za slanje pošiljaka. Tako su, osim hitne kurirske dostave od vrata do vrata, klijentima i partnerima sada dostupne i usluge cargo zračnog transporta, pomorskog transporta, cestovnog transporta (inozemnog i tuzemnog), distribucije u Hrvatskoj, skladištenja i usluge carinskog posredovanja.

"Ulazak Hrvatske u Europsku uniju i širenje tržišta potaknulo nas je da našim klijentima pružimo još kvalitetniju i raznovrsniju uslugu. Naš primarni cilj je osigurati kupcima pouzdanu logističku mrežu za prijevoz i skladištenje pošiljaka i inzistiramo na vrhunskoj kvaliteti i najboljoj usluzi. Za naše klijente sve ostaje isto, a naši zaposlenici i dalje ostaju na usluzi kao i do sada. Veselimo se što je naše povezano društvo prepoznato kao pouzdani logistički partner i svakako ćemo nastojati opravdati povjerenje koje su nam ukazali naši dugogodišnji klijenti", kazao je Krznarić.

Osim najavljenog većeg broja usluga, tvrtka A2B Express Logistika svojom ponudom namjerava pokriti i veći broj zemalja. Direktor tvrtke pojašnjava da za sada, osim Hrvatske, pokrivaju i tržišta u Bosni i hercegovini, Austriji, Srbiji i Crnoj Gori. Također, do kraja godine planira se ekspanzija i početak poslovnih operacija na tržištima većeg broja zemalja u okruženju:  u Makedoniji, Kosovu i Albaniji čime će se zaokružiti čitava regija.

Komentirajte prvi

New Report

Close