Revizor skupio 1865 borbenih dana, a bavio se – kuhinjom

Autor: Poslovni.hr , 09. siječanj 2013. u 15:44
Ivan Klešić; Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Glavnom državnom revizoru Ivanu Klešiću u Registru branitelja upisano je čak 1856 dana u borbenom sektoru Ministarstva unutarnjih poslova, iako je bio zadužen za skladišta i kuhinju.

Glavnom državnom revizoru Ivanu Klešiću u Registru branitelja upisano je čak 1856 dana u borbenom sektoru Ministarstva unutarnjih poslova, iako je kao službena osoba u Policijskoj upravi karlovačkoj, u kojoj je radio za Domovinskog rata, bio zadužen za skladišta i kuhinju, konstatirao je Večernji list.

"Usto, Klešić ima i 47 dana u neborbenom sektoru, također u MUP-u. Glavni revizor je, tako, službeno proveo više dana na bojištu nego, primjerice, general Ante Gotovina koji ima 1740 dana u borbenom sektoru. Rekorder je i među državnim dužnosnicima s ratnim stažem pa tako ima više dana u borbenom sektoru i od ministra obrane Ante Kotromanovića koji je u borbenom sektoru proveo 1854 dana ili pak ministra branitelja koji je na bojišnici proveo 1127 dana", stoji u tekstu.

Komentari (2)
Pogledajte sve

ja imam puno manje upisanih dana od njega ali dajte da se borim s njim vezanih očiju

malo je kome poznato da su se za vrijeme domovinskog rata najveće bitke i vodile za mjesta u kuhinji i skladištima, tako da ovome gospodinu treba svakako ćestitati na osvojenom položaju, jer znam da se naš ekonom cijelo vrijeme borio kamo da smjesti po kući tolike hladnjake koje je nakupovao, te je nakon nekoga vremena ipak izgubio bitku, jer više nije bilo mjesta, pa je viškove preprodavao lokalnim trgovcima i tako se otisnuo u poduzetničke vode, kojima i danas plovi bez većih problema

New Report

Close