Renomirana privatna tvrtka nudi godišnju plaću od 500.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2019. u 14:58
Foto: Getty Images

Prijave se zaprimaju do 03.10.

AVL, najveća svjetska neovisna tvrtka za razvoj, simulaciju i testiranje pogona za osobne automobile, teretna vozila i velike motore, zapošljava na poziciji: Senior Development Engineer (m/ž) u Grazu.

Ako imate završen Fakultet strojarstva, 10 godina iskustva u traženom području, opsežno znanje iz termodinamike, a krasi vas samopouzdanje, proaktivan osobni angažman, kompetencija za rješavanje problema te tečno govorite i pišete engleski jezik, onda je zasigurno ovo vaša prilika za karijerni rast. Poslodavac nudi godišnju plaću od impresivnih pola milijuna kuna i brojne druge benefite. Ako ste dovoljno motivirani, prijavite se već danas, jer se ovakva prilika ne pruža svaki dan.

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput asistenta uredskih poslova (m/ž) , voditelja odjela pogonskog održavanja (m/ž), potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Komentari (1)
Pogledajte sve

Baš ti hvala što si nam javio ovu poruku za otvoreno radno mjesto, sad se svi kolektivno možemo javiti na taj običan oglas. Inače to je 67k eura godišnje bruto ili 48k neto što bi bilo 4.000 eura mjesečne plaće što je niska plaća za toliko godina iskustva u zahtjevnoj branši i sa toliko škole. Govorim to jer moj prijatelj u Austriji ima istu neto plaću od 4.000 eura neto a radi kao kuhar.

New Report

Close