Rekordna zapljena na dubrovačkom području

Autor: Poslovni.hr/HRT , 07. veljača 2013. u 11:48
Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Na Karasovićima je oduzeto gotovo 22 tisuće tableta, što je rekordna količina zaplijenjenih tableta na tom prijelazu, a na Gabela polju 1 zaplijenjeno je više od 21 kilogram marihuane.

Na međunarodnim graničnim prijelazima Karasovići, između Hrvatske i Crne Gore, te Gabela polje 1, između Hrvatske i BiH, policija je zaplijenila veće količine tableta i marihuane, javlja HRT.

Na Karasovićima je oduzeto gotovo 22 tisuće tableta, što je rekordna količina zaplijenjenih tableta na tom prijelazu, a na Gabela polju 1 zaplijenjeno je više od 21 kilogram marihuane. Policija navodi da su na Karasovićima tablete pronađene u utorak, 5. veljače, tijekom kontrole vozila crnogorskih tablica kojim je upravljao 50-godišnji državljanin Crne Gore. Djelatnici policije i carine u tapecirungu krova automobila uočili su manju količinu tableta Apaurin i Bensedin, koje sadrže aktivnu tvar koja je na popisu opojnih droga.

Na temelju naloga Županijskog suda u Dubrovniku detaljno je pretraženo vozilo, a u tapecirungu krova i sjedala pronađeno je 1460 blistera s ukupno 21.914 tableta. Crnogorski državljanin pritvoren je u PU dubrovačko-neretvanskoj. Na graničnom prijelazu Gabela polje 1 jučer je pri ulasku iz BiH u Hrvatsku spriječen pokušaj krijumčarenja 24 paketa marihuane, ukupne težine 21 kilogram i 379 grama, skrivenih u automobilu albanskih registarskih tablica.

Komentirajte prvi

New Report

Close