Razgrabili zaštitne kacige, Šestan Busch povećava proizvodnju

Alojzije Šestan, direktor i suvlasnik tvrtke Šestan - Busch s nagrađenom kacigom. (Press foto) Alojzije Šestan, direktor i suvlasnik tvrtke Šestan - Busch s nagrađenom kacigom. (Press foto)

Na sajmu MILIPOL u Parizu nastupili su hrvatski proizvođači vojne i policijske opreme; Agencija Alan, HS Produkt, Varteks-PRO, Odjeća, Inkop obuća, Hemco, Kapko, Galeb i Foto Sof...

Nastup hrvatskih proizvođača vojne i policijske opreme na sajmu MILIPOL u Parizu bio je vrlo plodonosan. Tvrtka Šestan Busch, ne samo da je novim narudžbama osigurala punu zaposlenost u predstojećem razdoblju, nego će morati i povećati proizvodnju. 

- Bez nastupa na specijaliziranim svjetskim sajmovima svijet ne bi znao za naše vrhunske proizvode. Naime, i ove godine smo dobili potvrdu da je naša kaciga jedna od najboljih na svijetu. To nam osigurava plasman naših proizvoda na globalno svjetsko tržište - istaknuo je Alojz Šestan, direktor Šestan Buscha. 

Štand na MILIPOL-u našim je proizvođačima organizirala Hrvatska gospodarska komora. Na sajmu su, osim Šestana, izlagali i Agencija Alan, HS Produkt, Varteks-PRO, Odjeća, Inkop obuća, Hemco, Kapko, Galeb i Foto Soft. Ovogodišnji MILIPOL je dosad najveći i po broju izlagača i posjetitelja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve