Ramljak se nakon ostavke mailom obratio zaposlenicima Agrokora

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2018. u 14:53
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ante Ramljak zaposlenicima Agrokora poručio je kako je ponosan na sačuvana radna mjesta.

Nakon što je jučer podnio neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika za Agrokor, Ante Ramljak se obratio i zaposlenicima Agrokora.

Njegovo mail, kojeg je objavio Dnevnik.hr odaslan je svim zaposlenicima koncernai glasi:

Poštovane kolegice i kolege,

Jučer sam podnio neopozivu ostavku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno je radila protiv ovog procesa.

Izuzetno sam ponosan na sačuvana radna mjesta i rezultate koje smo zajedno ostvarili u proteklih deset mjeseci. Stabilizirali smo poslovanje kompanija, vratili povjerenje dobavljača i spriječili propast kojoj smo gledali u oči u travnju prošle godine. Osigurali smo i preduvjete da vjerovnici mogu nastaviti sa pregovorima i uspješno privesti nagodbu kraju.

Želim vam da uspješno nastaviti s radom i svojim rezultatima polažete odgovornost prema ciljevima koje smo postavili. Hvala na povjerenju i podršci koju ste mi pružili, puno mi je značila.

Komentari (2)
Pogledajte sve

drage blagajnice
ja sam svoju dionicu odradio vrijeme je za druge
toliko sam u ovih deset mjeseci uzeja love koliko vi morate otkucavati na milione atrikala prenoseći ih svakodnevno preko skenera još barem 30 godina za plaću od 2500 kuna bilo mi je zadovoljstvo hvala vam od srca i doviđenja
vaš sv.Ante Ramljak

Poštovani svi vi dole,

Jučer sam podnio neopozivu ostavku predsjedniku Vlade Republike Hrvatistan kako ne bih osobno bio kazneno gonjen, a i olakšao Plenkiju situaciju s Knightheadom. Nažalost, insolventnost koja je bila stvorena vezano uz moj dolazak na mjesto izvanrednog povjerenika snažno je radila protiv ovog koncerna tj. onog što smo htjeli ozrcaliti i zapljeniti.

Izuzetno sam ponosan na “sačuvana”(vic godine) radna mjesta i rezultate koje smo zajedno ostvarili u proteklih deset mjeseci (Konzum je i dalje tamo gdje je bio u minusu, a ostale koji imaju love i dalje čerupamo). Stabilizirali smo poslovanje kompanija (Konzuma i Agrokora, a s ostalima nastavili kao Ivek-bankomat poslovanje), vratili povjerenje dobavljača (da Marica čita suza bi joj krenula) i spriječili napredak koji bi ove kompanije bez politike te mene i Iveka imale. Osigurali smo i preduvjete da vjerovnici čitaj..oni vjerovnici s kojima imamo deal mogu nastaviti sa pregovorima i uspješno orobiti male dioničare i vrijednost kompanija koje su kvalitetne, te privesti nagodbu kraju.

Želim vam da uspješno nastavite s radom i svojim rezultatima polažete odgovornost koju osim Vas i malih dioničara nikad nitko nije položio, naravno prema ciljevima koje smo mi postavili. Hvala na strpljenju i tišini koju ste mi pružili, Vaša inertnost i rad pognute glave (kao i svih ostalih Hrvata) puno mi je značio.

Dok ja i Ivek budemo pili koktels in London or Tajland, vi možete zajedno s onim tajnikom koji je dao otkaz otići u Njemačku u Lidl i tovariti robu na kamione za Hrvatsku.

Hvala!

New Report

Close