Radnicima nagrada za prvi dio sezone

Autor: Marija Crnjak , 17. srpanj 2019. u 21:59
Isplatit će i 13. plaću djelatnicima

Kompanija će 500 kuna isplatiti svim zaposlenicima na neodređeno i određeno, a studentima i učenicima 300 kuna.

Kako bi dodatno nagradila svoje zaposlenike Valamar Riviera će isplatiti posebnu nagradu za uspješno odrađeni prvi dio turističke sezone, pohvalili su se u kompaniji.

Nagrada u neto iznosu od 500 kuna isplatit će se svim zaposlenicima na neodređeno i određeno vrijeme koji će biti u radnom odnosu na dan 31. srpnja, te će kroz mjesec srpanj raditi najmanje pola mjeseca. Učenicima i studentima koji će tijekom mjeseca srpnja također raditi najmanje dva tjedna, isplatit će se nagrada u neto iznosu od 300 kuna. Nagrade će biti isplaćene u kolovozu s plaćom za srpanj. 

"Odradili smo uspješno prvi dio sezone, a naši zaposlenici rade sjajan posao za što smo ih odlučili dodatno nagraditi. Ponosni smo što smo prepoznati kao top poslodavac u turizmu, te kao jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj", izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri. 

Kako podsjećaju u kompaniji, Valamar je prvi poslodavac u turizmu u Hrvatskoj koji će zaposlenicima s ugovorom na neodređeno u trenutku isplate, te svim radnicima koji budu u radnom odnosu na određeno vrijeme u 2019. godini u trajanju od najmanje 10 mjeseci, isplatiti i 13. plaću u neto iznosu od 5000 kuna u prosincu.

Svojim zaposlenicima Valamar daje i jamstvo minimalnih neto primanja u iznosu od 5000 do 7500 kuna neto za odrađeni puni mjesečni fond sati, kao i božićnicu u neto iznosu od 2.000 kuna, dok će sezonci dobiti od 700 do 1500 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close